Olivia Steer, în delir total: „Medicii trebuie anchetați pentru omor cu premeditare”. Cum l-a numit și pe Klaus Iohannis

09 mart. 2021
Olivia Steer, în delir total:
Olivia Steer

Olivia Steer pare că a devenit un fenomen periculos întrucât postările ei au început să devină din ce în ce mai delirante. În contextul pandemiei, aceasta poate fi considerată un adevărat pericol public. Duminică a avut loc un protest împotriva vaccinării obligatorii, deși până în acest moment nu s-a vorbit în mod oficial de așa ceva.

Soția lui Andi Moisescu a găsit de cuviință ca pe 9 martie să insiste pe acest subiect și a luat la țintă medicii, Guvernul, dar și pe președintele Klaus Iohannis pe care l-a numit dulap. Cel mai grav este că aceasta a spus că eroii din linia 1 trebuie anchetați pentru omor cu premeditare. Parctic i-a făcut criminali pe cei care își riscă propria viață pentru a o salva pe a altora.

Olivia Steer șochează cu o nouă postare delirantă

Mai mult decât atât, Olivia Steer amintește și despre momentul în care fostul ministru al Sănătății dorea vaccinarea obligatorie a tuturor copiilor. Aceasta acuză și presa de corupție, referindu-se probabil și la Pro Tv, postul care îi plătește salariu soțului său. Nu trebuie uitat că toate posturile de televiziune au inițiat campanii prin care susțin vaccinarea împotriva virusului care a blocat întreaga planetă.

„Acum 8 ani (de cînd e fotografia, pe care tocmai mi-a scos-o Facebook, din arhivă), eram fix în punctul în care începeam o altă viață. Aparent, singură împotriva tuturor. Ne aflam în guvernarea PSD, cu Banicioiu în fotoliul de ministru pe Sănătate, care îi v(r)oia pe toți copiii vaccinați prin lege, prin primul draft nazist, întocmit pe temă. I-au ținut isonul tehnocrați, useriști, peneliști, aldiști, ca succesori sau lobbyști încadrabili penal, care au rafinat aberația și care și-ar fi dorit mult de tot să îi vadă pe părinții sceptici, decăzuți din drepturi și băgați după gratii. Totul, în uralele mass-media corupte (și nu știam atunci cît de corupte!) și ale influencerilor cumpărați cu o pizza și un suc.

Olivia Steer și Andi Moisescu de Revelion 2020. Foto: Facebook

Azi (s-a văzut, limpede, și duminică, în Parcul Izvor), sîntem mulți treziți. Și sîntem mulți cei care luptăm împotriva minciunilor și abuzurilor autorităților sanitare, a aparatului lor de propagandă sulfuroasă și a naivității (galopant descrescătoare, har Domnului!), care spune că statul e de partea noastră, că are în vedere doar interesul nostru suprem, că vaccinurile sînt sigure (în special, cele experimentale!) și de aceea trebuie sa le luăm ca pe acadele, că trebuie să avem încredere în comandamentul pentru situații de urgență și, mai nou!, că #totul_va_fi_bine, dacă #stamacasa și, cînd se cere, #votamusrplus și #pnlminus (de unde rezultă, de fiecare data, #zerobarat – pură matematică!), neuitind niciodată că singurul vinovat pentru orișice e #puiemsd, aka #puiemsdciumaroșie”, a comentat Olivia Steer, care nu s-a oprit aici.

„Eroii din linia întîi – acuzați și anchetați penal pentru omor cu premeditate”

Aceasta nu a scăpat pe nimeni în delirul său, de la Guvern, la ministerul sănătății, la medici, presă sau președintele Klaus Iohannis. Practic toți s-au aliat pentru a distruge planeta, pare să susțină soția lui Andi Moisescu, care în mod cert va continua cu seria de postări halucinante, mai ales că începe să aibă din nou succes.

„Nici una din autoritățile care blamau ultragiate lipsa de încredere a celor ca mine, atunci și de atunci încoace, nu mai are, azi, credibilitate. Și pe bună dreptate. Guvernul e o gluma proastă. Președenția, un tonomat cu fise de un leu, mare cît un dulap. Ministerul Sănătății – un teatru de păpuși, cu sfori groase, la vedere. Eroii din linia întîi – acuzați și anchetați penal pentru omor cu premeditate, curînd și condamnați definitiv, cu executare. Influencerii și presa – prostituate șleampete, mimînd veșnic alerta/urgența.

Sîntem pe cont propriu (cum am fost mereu, fără să o știm). Nimeni nu ne ajută. Ceea ce e minunat, pentru că asta e singura premisă a maturizării și solidarității umane, ca duminică, la Izvor.
Primăvara e despre trezire!
O primăvară eficientă, tuturor!”, a scris Olivia Steer pe pagina ei de facebook.

Fosta vedetă Pro Tv a fost și ea la protest în Parcul Izvor și îndeamnă oamenii să se alăture demersului anti-vaccinare. Și nu este vorba doar despre acest vaccin, ci despre orice vaccin. Practic soția lui Andi Moisescu uită că enorm de multe boli au fost eradicate fix în acest mod, prin vaccinare și că au murit milioane de oameni de-a lungul timpului în lipsa unor tratamente adecvate.