Penibil suprem! Un fost ministru, despre Viorica Dăncilă: „…de aia are şi corpul ăsta frumos, aţi văzut aşa…”

21 oct. 2019
Penibil suprem! Un fost ministru, despre Viorica Dăncilă:

Politicienii spun de multe ori lucruri trăznite sau sunt pur și simplu penibili. Atât de penibili încât reușesc să se facă de râs în ultimul hal prin declarații năucitoare. Este și cazul lui Nicoalae Moga, cel care a fost ministru de Interne, câteva zile, după care a renunțat la izbucnirea cazului Caracal.

Prezentă la un eveniment de campanie la Constanța, Viorica Dăncilă a fost linușită într-un mod cât se poate de grotesc. Asta ne amintește de fascinația lui Teodor Baconschi pentru Elena Udrea. La fel de penibil și la fel de fost ministru și acesta.

Revenind, în prezent iată ce au declarat public doi politicieni PSD de la conducerea județului Constanța:

„Aţi văzut-o pe doamna preşedinte (Dăncilă n.r.) jucând tenis de masă. I-a bătut pe toţi. Aşa o să facă şi la alegeri. Dar ce nu ştiaţi, şi dau din casă, doamna preşedinte a fost înotătoare de performanţă, de aia are şi corpul ăsta frumos, aţi văzut aşa… elegant, siluetă…” a spus Nicolae Moga, potrivit Digi24.

„Doamna Viorica Dăncilă în momentul de faţă nu cred că este cea mai puternică femeie din politica românească, cred că este şi printre cei mai puternici bărbaţi din politica românească”, a completat primarul Constanței, Degebal Făgădău, potrivit aceleiași surse