Pericol la Decathlon! Acest produs a fost retras. Trebuie să-l aduceți imediat înapoi

16 aug. 2019
Pericol la Decathlon! Acest produs a fost retras. Trebuie să-l aduceți imediat înapoi

Decathlon avertizează românii care au cumpărat acest produs! Este foarte periculos și trebuie adus înapoi. Retailerul a retras de la raft un produs destinat copiilor.

Este vorba despre un scaun pentru copii ce are o greutatea de 7 – 15 kilograme. Acesta se poate desface în orice moment. Toți clienții care l-au cumpărat sunt rugați să-l returneze. Vor primi banii înapoi.

Decathlon retrage de pe piaţă scaun copil 7-15 kg, toate fantele albastre, Nabaiji, comercializat în perioada 1 februarie – 14 iulie 2019 inclusiv.

”Ca urmare a procedurilor noastre de asigurare a calităţii, echipele Nabaiji au identificat un risc potenţial: îmbinarea dintre colac şi scaune se poate detaşa. Ansamblul se poate desface treptat şi parţial în vecinătatea scaunului sau chiar complet. Acest fenomen aleatoriu apare doar în cazuri foarte rare, cu toate acestea nu dorim să ne asumăm niciun risc în ce priveşte siguranţa utilizatorilor nostri şi de aceea retragem de pe piaţă toate produsele noastre”, a transmis, joi, Decathlon.

Toţi cei care au cumpărat un astfel de scaun sunt invtaţi în cel mai apropiat magazin unde vor primi banii înapoi.