Plantele care distrug colesterolul! Îți protejază inima și creierul. Adaugă-le în dieta ta

de:
06 aug. 2020
Plantele care distrug colesterolul! Îți protejază inima și creierul. Adaugă-le în dieta ta
Colesterolul este unul dintre cei mai mari dușmani pentru inima și creierul tău. Cercetătorii americani susțin că cei care au colesterolul mare, sunt predispuși atât la dezvoltarea bolilor de inimă cât și în fața bolilor neurodegenerative. 
Pentru a-ți proteja corpul în fața colesterolului crescut, adaugă neapărat aceste alimente în dieta ta. Efectele vor fi resimțite în urma unui consum regulat.

Anghinarea este o una dintre aceste plante. Ea scade colesteroul și este recomandată și celor care au probleme cu funcția biliară. Această plantă trebuie folosită moderat. Se consumă o jumătate de linguriță într-o cană pe o perioadă de doar două săptămâni.

Germenii de porumb sunt un alt tratament naturist pentru reducerea colesterolului. Secretul stă în uleiul din germeni de porumb. Acesta trebuie consumat natural și în niciun caz prăjit sau fiert, deoarece își va pierde substanțele nutritive.

Acest ulei pote fi consumat în salate sau în mâncăruri gătite, dar întotdeauna trbuie adăugat la final, după prerarea acestora.

Boabele de muștar, arma secretă pentru colesterol

Boabele de muştar sunt un alt aliment care nu trebuie să lipseasca din dieta ta în cazul în care ai probleme cu colesterolul. Aceste trebuie consumate de trei ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă.

Se înghite câte o linguriţă cu boabe de muştar. Acestea se pun pe limbă și se consumă precum medicamentele, cu apă, fără a fi zdrobite. După trei săptămâni de consum constant, colesterolul va ajunge la normal, iar după circa patru luni se normalizează şi nivelul lipidelor din sânge.