Pleacă definitiv de la Antena 1? Gina Pistol a primit o sumă enormă de bani. Cine i-a dat-o și ce trebuia să facă pentru ea

30 mai 2021
Pleacă definitiv de la Antena 1? Gina Pistol a primit o sumă enormă de bani. Cine i-a dat-o și ce trebuia să facă pentru ea
Gina Pistol și fratele său, Paul

Aflată în concediu de maternitate din luna februarie, Gina Pistol a fost înlocuită în postul de prezentatoare Chefi la Cuțite și Asia Express de Irina Fodor. Se pare că producătorii sunt foarte încântați de noua achiziție și s-ar putea ca aceasta să rămână definitiv în cele două proiecte.

Dar Gina Pistol nu are de ce să-și facă prea multe griji. Cel puțin nu din punct de vedere financiar. Vedeta câștigă sume imense de pe rețelele de socializare. Contractele de imagine curg pentru vedetă, iar conturile ei cresc de la zi la zi.

Gina Pistol încasează sume imense din contracte de publicitate

Iubita lui Smiley a postat în luna mai pe Instagram doar 14 fotografii, dintre care 9 au reprezentat conținut publicitar. Surse din piața de entertainment au dezvăluit pentru VoxBiz.ro că Gina Pistol are un tarif destul de piperat atunci când vine vorba de promovare. În funcție de pachetul ales de client, aceasta poate încasa între 1000 și 3000 de euro pentru o postare în care prezintă publicului un produs.

Textele pe care aceasta le publică sunt foarte scurte și par a fi scrise de PR. Deci probabil ea doar își face o poză, adaugă textul și încasează tariful. Un calcul simplu arată că doar în luna mai, vedeta ar fi obținut aproximativ 15.000 de euro.

Ce salariu primea Gina Pistol de la Antena 1 și ce studii are

Cu aceeași sumă era plătită pentru postul de prezentatatoare în cele două producții de top ale Antena 1. Așadar pentru câteva luni de filmări, ea încasa 30.000 de euro. Însă pe lângă acești bani, boost-ul de imagine oferite de emisiunile de maximă audiență i-au adus și alte contracte de imagine.

Gina Pistol a crescut mult ca interes pentru companii odată cu relația ei cu Smiley. Pas cu pas, aceasta a reușit să-și creeze un profil curat, apreciat pe piață. Deși nu are studii superioare și nu se știe exact dacă și-a luat bacalaureatul, după ce a absolvit Școala de Arte și Meserii, ea promovează tot felul de produse pe bani mulți.

În anul 2018, ea a devenit imaginea unei firma de lenjerii de pat. Primea 5000 de euro lunar și produse de cea mai bună calitate, scriau la acea vreme jurnaliștii de la Libertatea, care subliniau că idila cu Smiley a ajutat-o enorm să-și curețe profilul.