Poliția intervine în cazul Anamaria Prodan. De ce infracțiune este acuzată soția lui Laurențiu Reghecamf

30 iun. 2021
Poliția intervine în cazul Anamaria Prodan. De ce infracțiune este acuzată soția lui Laurențiu Reghecamf
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a devenit subiectul principal al zilei, de când Laurențiu Reghecamf a anunțat că divorțează. A urmat apoi o telenovelă, care nu se va sfârși cu una cu două și pare că a ajuns la episoade din ce în ce mai incitante.

În urmă cu ceva timp, impresara a fost acuzată de câțiva interlopi că aceasta i-ar fi plătit pentru a bate câteva dive de Dorobanți, cu care care soțul ei s-ar fi distrat. Deși a fost un scandal imens pe acest subiect, în realitate nu s-a depus nicio plângere în acest sens și totul a fost doar o ficțiune.

Poliția intervine în cazul Anamaria Prodan

„Pe numele persoanei în cauză (Anamaria Prodan – n.r.) nu au existat și nu există plângerile despre care s-a discutat în spațiul public”, au confirmat, pentru SPYNEWS, surse din cadrul Poliției Capitalei.

Și așa cum era de așteptat și Anamaria Prodan a avut o reacție pe subiect. Aceasta a spus tot timpul că nu va divorța de Laurențiu Reghecamf și că nu există nicio amantă în ecuație.

Chiar dacă paparazzii l-au surprins pe antrenor în acest weekend în Delta Dunării alături de două tinere botoxate, impresara neagă orice zvon legat de despărțire și postează tot felul de fotografii prin care vrea să demonstreze că ea are o familie unită.

Anamaria Prodan reacționează

„Eu am spus întotdeauna că nu există așa ceva! Eu sunt Anamaria Prodan și, în viața asta, orice iubită, prostituată, amantă, chat-istă, orice ar exista în viața asta pe Pământ lângă bărbat, lângă prieten, sau la brațului unui prieten sau al soțului meu, eu nu mă voi coborî la nivelul acestor femei, să ameninț, să plătesc interlopi… Culmea, interlopi care se autodenunță!

O prostie mai mare nu am auzit în viața mea! Ca să… ce?! Să dau valoare unor astfel de femei? Doamne, Dumnezeule! Eu toată viața am zis că mai bine s-ar duce la muncă, decât să stea cu picioarele desfăcute 30 de ani și să cerșească bani și să fie neica-nimeni pe stradă. Să pândească bărbați cu bani, proști!

Eu sunt Anamaria Prodan și nimeni pe Pământul ăsta n-o să mă aibă la mână cu ceva, n-o să cer în viața mea nimic nimănui, pentru că sunt capabilă să pot să fac orice, fără să cer ajutorul nimănui! Iar cine a spus despre mine asemenea nenorociri, doar așa… ca să îmi strice imaginea… Eu nu am nevoie de interlopi ca să îmi rezolv problemele. Ce să zic? Cine greșește, plătește! Asta e regula mea de viață, chiar și în familia mea: cine greșește, plătește! Simplu!”, a spus Anamaria Prodan jurnaliștilor de la SpyNews, care i-au cerut o reacție pe acest subiect.