Politicianul cunoscut care era prieten cu Gheorghe Dincă! Alexandru Cumpănașu amenință

10 aug. 2019
Politicianul cunoscut care era prieten cu Gheorghe Dincă! Alexandru Cumpănașu amenință

Au trecut 16 zile de când Alexandra Măceșanu cerea ajutor autorităților la 112. Vocea ei disperată a îngrozit întreaga Europă, dar până în momentul de față magistrații români și poliția refuză să furnizeze date din anchetă familiilor victimelor sau mass mediei. 

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a povestit în direct la România Tv că a aflat de la om de afaceri foarte influent, cu experiență în presă de peste 30 de ani, originar din zona Caracalului, că Gheorghe Dincă era prieten cu o judecătoare, cu un fost prim procuror, dar și cu familia unui politician foarte cunoscut.

Omul care i-a furnizat informațiile este probabil Dan Diaconescu, care nu are încă voie să apară la televizor, ca urmare a condamnării lui la închisoare. Cumpănașu nu a dorit să dezvăluie încă numele persoanelor indicate, dar a transmis un mesaj dur anchetatorilor. Dacă nu verifică informațiile pe care el le-a dat, atunci va începe să spună el povestea completă pe facebook și la televizor.

Politicianul indicat de Alexandru Cumpănașu ar putea fi Florin Iordache, și el originar din zonă sau chiar Paul Stănescu, lider PSD, care controlează județul Olt de ani buni.