Prăpăd pentru milioane de oameni! Pensiile și salariile românilor, în pericol: Să se alarmeze

30 oct. 2019
Prăpăd pentru milioane de oameni! Pensiile și salariile românilor, în pericol: Să se alarmeze

Se anunță un adevărat prăpăd pentru milioane de oameni! Pensiile și salariile românilor sunt în pericol și aceștia trebuie să se alarmeze.

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marius Budăi, a fost dat afară de la Palatul Victoria, dar anunță mari probleme în urmma lui. Spune că salariile și pensiile românilor sunt în mare pericol.

Măririle de salarii și pensii, în pericol

Marius Budăi spune că măririle de salarii și pensii promise de PSD sunt în pericol. Ministrul demis al Muncii susține că mediul de afaceri ar putea fi afectat în contextul modificărilor la legea salarizării și legea pensiilor.

Va respecta noul Guvern calendarul majorării pensiilor? Este întrebarea la care ministrul demis al Muncii, Marius Budăi, a răspuns în direct la România TV. Mai mult, Budăi s-a arătat indignat de programul de guvernare al PNL.

”Nu pot să îi spun program de guvernare. Este ceea ce ne spun de peste doi ani de zile. Ne-au spus mereu că nu sunt bani de pensii și de salarii. Datorită faptului că pe capitolul muncă și politici sociale nu am regăsit prevederi clare de continuare a implementarii legii salarizării și a pensiilor, tind să cred că acesta este adevărul. (…) Nu este un program de guvernare. Dacă ar trebui să disutăm despre muncă și politici sociale, păi acolo erau pagini multe de scris. Aici mediul de afaceri ar trebui să fie alarmat. Nu găsim nimic de continuarea subvențiilor pentru încurajarea forței de muncă. Nu ni se spune nimic în viziunea aceasta pe viitoarea guvernare”, a precizat Marius Budăi în direct la România TV.