Presupusa amantă a lui Gheorghe Dincă va fi audiată. Cine este Ioana

12 aug. 2019
Presupusa amantă a lui Gheorghe Dincă va fi audiată. Cine este Ioana

Presupusa amantă a lui Gheorghe Dincă ar putea fi audiată chiar astăzi. Anchetatorii DIICOT au mai chemat la audieri alți cinci vecini, printre aceștia și George Răzvan, cel care le-a povestit autorităților despre femeia care venea pe la criminal.

Potrivit acestuia, după ce s-a despărțit de soția sa, o altă femeie îl vizita mereu. Este vorba despre o femeie, Ioana, care ar avea un copil de 18 ani.

„Am văzut o singură femeie. Una Ioana. Soțul ei ar fi murit și avea un copil de 18 ani. Era înaltă, subțirică și cu ochelari negri”, a spus vecinul lui Dincă.

Familia lui Dincă locuiește la Arad, iar acesta a rămas în casa părinților, în Caracal. Deși s-a spus că și-ar fi bătut soția, fiica acestuia a negat că tatăl său ar fi fost violent.

Mai mult, potrivit primului avocat din oficiu al criminalului, soția acestuia ar fi locuit la Caracal timp de o lună, chiar după ce Dincă ar fi ucis-o pe Luiza.

„A locuit în casă timp de o lună, de la sfârșitul lunii aprilie până la sfârșitul lunii mai, soția inculpatului a locuit acolo. Nu a observat nimic obișnuit față de ceea ce era în trecut, iar cu privire la fapte nu a bănuit timp. Când am purtat prima discuție cu dânsa mi-a spus că a fost o surpriză și pentru ea și că nu-i venea să creadă că soțul ei a făcut așa ceva”, a declarat primul avocat al lui Gheorghe Dincă, Bogdan Alexandru.