Prietena Luizei spune adevărul despre iubitul fetei! Ce plănuia adolescenta

11 sept. 2019
Prietena Luizei spune adevărul despre iubitul fetei! Ce plănuia adolescenta

Luiza a dispărut de câteva luni, iar familia sa nu are nici acum o veste concretă. DIICOT a afirmat că aceasta a fost ucisă de Gheorghe Dincă, dar mama sa este convinsă că a fost dată unei rețele de proxeneți.

Ieri, mama Luizei a fost prezentă la ceremonia de deschidere a noului an școlar. Colegii fetei au făcut dezvăluiri despre adolescentă, dar și despre relația cu Alex, iubitul ei.

O prietenă apropiată a dezvăluit ce planuri avea Luiza chiar înainte să dispară. Aceasta avea o relație cu Alexandru, un băiat pe care îl știa de când era copilă. Părinții lor au lucrat împreună în Italia. Potrivit prietenei sale, este singurul iubit pe care Luiza l-a avut.

“Se tot certau și se împăcau. Ieșeau împreună prin Caracal, pe la ea prin sat. Ea ar fi vrut să se vadă cu el și în timpul săptămânii, dar Alex îi spunea că nu are timp să vină la Craiova. Știu că bunicul ei n-a fost de acord de la început cu relația lor”, a spus Ioana, prietena Luizei, potrivit Libertatea.

“Alex are vreo 20 de ani. Erau de 3-4 luni împreună și venea aici s-o vadă, cu mașina. O lăsa în fața porții și stăteau la ea în cameră vreo 2-3 ore”, a declarat mama Luizei.

S-a despărțit de el înainte să dispară.

Luiza plănuia să se despartă de el după ziua băiatului.

“În sufletul ei, avea ceva pentru el, dar el era pe jumătate țigan, iar ea româncă și cred că și-a dat seama că n-au viitor împreună. Mi-a spus că vrea să se despartă de el, dar că așteaptă să treacă ziua lui, care e pe 20 aprilie, ca să-i spună.” a mai zis colega Luizei.

“Sâmbătă, cu o zi înainte să dispară, m-a anunțat că s-a despărțit de el. Mi-a zis «nu mai simt eu că trebuie să fiu cu el». El era plecat în Italia și s-au despărțit prin mesaje pe Facebook. Atunci au șters de pe Facebook și toate pozele în care erau împreună. Mai întâi ea, apoi el.”