Prietenul lui Dincă știe tot! Dezvăluri de ultimă oră ale celui mai bun criminalist din România

09 aug. 2019
Prietenul lui Dincă știe tot! Dezvăluri de ultimă oră ale celui mai bun criminalist din România

Gheorghe Dincă le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, după ce le-a luat la ocazie. Acesta le-a sechestrat și apoi le-a ucis. Cadavrele au fost arse și cenușa și oasele împrăștiate și duse pe câmp sau ascunse în altă parte. Monstrul din Caracal a oferit informații contradictorii anchetatorilor și momentan aceștia nu dețin suficiente indicii pentru a putea proba moartea Luizei.

Un personaj cheie din anchetă este prietenul lui Gheorghe Dincă, cel care locuia la 10 case distanță și care a primit cadou de la acesta un telefon cu cartelă. Mai mult decât atât, de pe acest telefon se pare că ar fi fost sunați părinții Alexandrei. Deși acesta a dezvăluit procurorilor că nu știa nimic despre ororile din casa camaradului său, se pare că a mințit și că știe mult mai multe decât spune.

Cel mai bun psiholog criminalist din România, profesorul Tudorel Butoi susține că prietenul lui Dincă știe tot și că trebuie chestionat cu multă atenție fiindcă acesta deține informații prețioase. Părinții fetelor dispărute au fost sunați de mai mulți bărbați, de pe mai multe numere de telefon și este foarte posibil ca unul dintre cei care au efectuat aceste apeluri să fie prietenul lui Dincă. De altfel, gesturile îl trădează. Tudorel Butoi spune că modul în care duce mâna la nas arată că acesta minte și că știe mult mai mult decât insinuează.

„De-a lungul anchetei, acest psihopat sexual va da dovadă de foarte multă abilitate. Noi vedem finalul, ucide și incinerează. De unde-l apucase pe el grija să ungă cu alifie rănile fetei, alea au fost pentru a liniști fata. Acest individ are ca conduită inducerea în eroare permanentă a anchetatorilor, cu explicații contradictorii și confuze pentru a vă zdruncina modul în care percepeți fapta în oportunitățile câmpului. Ba am aruncat-o în Olt, ba n-am aruncat-o în Olt, ba am dus-o la o margine de pădure, ba am ars-o”, a spus Tudorel Butoi la Antena 3.