Prima reacție a Florentinei Raiciu, cea despre care se spune că este amanta lui Reghe. Anamaria Prodan se va enerva din nou

02 iul. 2021
Prima reacție a Florentinei Raiciu, cea despre care se spune că este amanta lui Reghe. Anamaria Prodan se va enerva din nou
Florentina Raiciu

Gigi Becali a fost cel care a adus în prim plan numele Floretinei Raiciu, cea despre care se spune că ar fi amanta lui Laurențiu Reghecamf. Tânăra a pozat în trecut în Revista Playboy și este destul de cunoscută în lumea mondenă.

Anamaria Prodan a fost întrebată despre acest subiect la GSP Live de către jurnalistul Costin Ștucan. Impresara a dezvăluit că într-adevăr s-a interesat cine este domnișoara în cauză pentru că nu știa nimic despre ea, dar asta a fost tot.

Anamaria Prodan iritată de numele Floretina Raiciu

„Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… Nu există!

Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta. Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise…”, a spus Anamaria Prodan.

Prima reacție a Florentinei Raiciu în scandalul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecamf

Jurnaliștii de la redactia.ro au căutat-o pe Florentina Raiciu pentru a oferi și aceasta un punct de vedere. Ea nu a negat că ar fi amanta lui Laurențiu Reghecamf, dar nici nu a confirmat. A preferat să păstreze misterul și să nu comenteze.

 „Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, a spus tânăra.

Florentina Raiciu are peste 70.000 de urmăritori pe Instagram și peste 1.000 de postări. Ultimele fotografii sunt din Spania, Barcelona, mai exact. Însă ea a vizitat mai multe locații turistice din această țară și pare a fi însoțită de o prietenă.