Prima reacție a Mihaelei Rădulescu la puțin timp înainte ca Dani Oțil să devină tată. Ce a putut să spună despre Gabriela Prisăcariu

de:
03 sept. 2021
Prima reacție a Mihaelei Rădulescu la puțin timp înainte ca Dani Oțil să devină tată. Ce a putut să spună despre Gabriela Prisăcariu
Dani Oțil și Mihaela Rădulescu, în perioada în care formau un cuplu

Mihaela Rădulescu a format un cuplu cu Dani Oțil vreme de șase ani, iar despărțirea lor a luat prin surprindere lumea mondenă. Nimeni nu a aflat nici până acum de ce s-au separat cei doi, însă un lucru e cert, Mihaela Rădulescu nu are nicio problemă în legătură cu faptul că fostul ei iubit va deveni tătic.

Mai este foarte puțin până când Gabriela Prisăcariu va deveni mamă oficial, iar de și până acum jurata emisiunii Masked Singer România s-a abținut să facă comentarii pe marginea relației matinalului de la Antena 1, iată că acum, acesta s-a deschis în fața publicului.

Ce spune Mihaela Rădulescu despre Gabriela Prisăcariu

Dacă mulți s-ar fi așteptat să vadă o urmă de gelozie pe chipul Mihaelei Rădulescu, vedeta le-a închis gurile tuturor. Nu este geloasă, nu este supărată, ba chiar se bucură foarte mult pentru faptul că fostul ei iubit va deveni tătic.

I-a lăudat atât pe Dani Oțil cât și pe Gabriela Prisăcariu pentru cuplul pe care îl formează, mărturisind că nu există niciun dubiu referitor la cei doi. Despre Oțil, vedeta susține că va fi un tată minunat.

Cât despre Gabriela Prisăcariu, Mihaela Rădulescu o consideră superbă și se bucură pentru tot ceea ce au reușit amândoi să trăiască împreună, dar și ce vor face mai încolo.

Mai mult de atât, Mihaela Rădulescu povestește că în sfârșit, Dani Oțil va avea viața pe care și-a dorit-o multă vreme, semn că vedeta îi cunoaște mai bine ca oricine visurile.

”Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă.

Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!”, a mărturisit Mihaela Rădulescu pentru ciao.ro.