Probleme cu vergeturile? Scapă de ele cu acest amestec pe bază de aspirină și ulei de măsline. Vei șterge complet aceste semne

27 sept. 2020
Probleme cu vergeturile? Scapă de ele cu acest amestec pe bază de aspirină și ulei de măsline. Vei șterge complet aceste semne

Vergeturile reprezintă o problemă care, deși este destul de inestetică, este foarte des întâlnită. Fie că apar odată cu înaintarea în vârstă, fie în sarcină sau după oscilații mari de greutate, vergeturile dispar greu, puține fiind remediile care chiar dau rezultate.

Vă prezentăm astăzi un unguent pe bază de aspirină și miere de albine care vă va ajuta ca vergeturile să rămână o problemă de domeniul trecutului.

Diluează o pastilă de aspirină într-o cantitate mică de apă, iar mai apoi adaugă două lingurițe de ulei de măsline cald.

Aplică pasta obținută direct pe piele, lăsând-o să acționeze aproximativ 20-25 de minute. Clătește mai apoi cu apă caldă și repetă procedura în fiecare zi, timp de o săptămână.

„Îți va fi de un real folos dacă pe perioada în care faci acest tratament îți vei administra și capsule de vitamina E și C .

În felul acesta vei întregi compexul necesar pentru a hidrata și reface pielea, oferindu-i totodată și un plus de elasticitate.

Un alt aspect important este acela că pe tot parcursul tratamentului este necesar să faci mișcare, deoarece sportul acționează și asupra stratului de colagen, îl stimulează, contribuind în felul acesta la regenerarea pielii.

Sfat:

Nu te expune imediat la soare după aplicarea acestei pastei pe piele, deoarece pielea se poate usca și liniile inestetice devin mult mai vizibile.
Masajul este o altă modalitate prin care să contribui la procesul de regenerare a pielii tale lezate de aceste inestetice vergeturi.

Dacă vergeturile sunt depistate precoce, aplicarea cremelor emoliente poate fi eficientă, reducând cu mult aspectul lor,” notează floaredetei.ro.