Probleme în Paradis? Irina Fodor, decizie neașteptată legată de soțul său, Răzvan Fodor la puțin timp după revenirea de la America Express. Toată lumea a rămas mască

22 aug. 2022
Probleme în Paradis? Irina Fodor, decizie neașteptată legată de soțul său, Răzvan Fodor la puțin timp după revenirea de la America Express. Toată lumea a rămas mască

Irina Fodor și Răzvan Fodor formează un cuplu de aproape 16 ani. Cei doi au împreună și o fetiță și în ciuda trecerii timpului, sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt și nu rezistă prea mult despărțiți. Și dacă până acum, vedeta în familie era el, ei bine lucrurile s-au schimbat la 180 de grade în ultimul an.

Irina Fodor a devenit vedeta de bază a celor de la Antena 1. Aceasta a prezentat cele mai în vogă producții ale postului, Asia Express, Chefi fără limite, Chefi la Cuțite, Dacing on Ice: Vis în doi, iar recent a revenit de la mii de kilometri depărtare unde a filmat pentru America Express.

Abia ajunsă în România, Irina Fodor și-a vizitat rudele, și-a aranjat puțin lucrurile, iar apoi a plecat în vacanță cu soțul său, Răzvan Fodor și cu fiica lor. Aceasta a surprins pe toată lumea cu decizia ei.

Răzvan Fodor s-a plâns de decizia luată de soția sa, Irina Fodor

Deși era de așteptat ca ea să opteze pentru un concediu calm, poate un all inclusive, unde să se relaxeze după atâtea drumuri și peripeții în Mexic, Guatemala și Columbia, ei bine ea și-a obligat partenerul de viață să conducă ore în șir pentru că nu a vrut să rateze niciun obiectiv.

Răzvan Fodor s-a plâns pe Instagram, însă cu drag, așa că nu par a fi probleme în Paradis, chiar dacă soția lui a devenit vedetă și încă una care atrage toate privirile. La un moment dat chiar s-a zvonit că și Ștefan Bănică ar fi căzut în mrejele Irinei Fodor.

„După 13 ore de condus-doar în prima zi, și la ce plan de călătorie mi-a făcut franțuzoica, cred că mă așteaptă niște săptămâni…”, a scris Răzvan Fodor pe pagina sa de Instagram.