Probleme mari la Banca Transilvania! Toți clienții sunt vizați! Puteți pierde toți banii din conturi. Ce s-a întâmplat

28 mart. 2023
Probleme mari la Banca Transilvania! Toți clienții sunt vizați! Puteți pierde toți banii din conturi. Ce s-a întâmplat

Banca Transilvania are ceva probleme, iar toți clienții trebuie să știe despre ce este vorba. Există riscul să pierdeți toți banii din cont.

Banca Transilvania este una dintre cele mai cunoscute bănci din România, având un număr destul de mare de clienți. Banca a trimis un avertisment care îi vizează pe toți clienții, indiferent din ce zonă a țării sunt. Instituția bancară a avertizat cu privire la fraudele care au legătură cu criptomonedele, cunoscute drept crypto scam.

Banca Transilvania spune că fraudele sunt deghizate în oferte de nerefuzat, iar oamenii sunt convinși să investească în ele. Ulterior, ei sunt convinși să dea date personale sau să compromită siguranța dispozitivelor mobile sau chiar a calculatoarelor, scrie idevice.ro.

Astfel de metode de fraudă se practică în întreaga lume, iar Banca Transilvania nu este singura care a avertizat cu privire la ele. Totuși, în ciuda avertismentelor oferite de mai multe bănci, oamenii cad în plasa atacatorilor cibernetici.

Banca Transilvania a încercat să îi ajute pe clienți să înțeleagă cât este de periculos să fie prada atacatorilor cibernetici

De asemenea, Banca Transilvania a încercat de mai multe ori să îi ajute pe clienți să înțeleagă cât de periculoase sunt aceste fraude, mai ales că ei pot rămâne foarte ușor fără date personale și fără banii din cont. Aceștia din urmă nu sunt deloc ușor de recuperat.

”Cineva îți propune o investiție de nerefuzat în criptomonede. După un timp ești contactat să îți retragi profitul și poți face acest lucru doar prin instalare unei anumite aplicații? S-ar putea să fie o fraudă.

Prin intermediul unei aplicații care facilitează accesul unui dispozitiv de la distanță, hackerii îți pot vedea în timp real informațiile personale și datele bancare în momentul în care te loghezi într-o platformă. Despre cum funcționează crypto scam-urile, povestim pe larg pe Blogul BT”, spune instituția bancară.