Probleme mari pentru Alexandru Cumpănașu! A fost dus de urgență la spital

10 sept. 2019
Probleme mari pentru Alexandru Cumpănașu! A fost dus de urgență la spital

Alexandru Cumpănașu este în alertă de peste o lună de zile, de când nepoata sa, Alexandra Măceșanu a fost răpită și ucisă de monstrul Gheorghe Dincă. Acesta a fost prezent zi de zi în emisiuni tv și s-a întâlnit cu zeci de persoane pentru a afla informații care să ajute la rezolvarea cazului Caracal.

Luni seara, însă oboseala și stresul au început să-și facă simțită prezența. Președintele Coaliției Naționale pentru Dezvoltarea României era invitat la emisiunea “Punctul culminant” a lui Victor Ciutacu, însă la finalul acesteia a fost obligat să plece direct la spital, anunță România TV. Se pare că ar fi avut probleme cardiace.

Alexandru Cumpănașu a acuzat dureri în zona inimii şi amorţeală la o mână chiar în timpul emisiei, ceea ce ar putea fi semnele unui preinfarct. El a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost supus unui control amănunţit.

Alexandru Cumpănașu anunțat și că dorește să candideze la alegerile prezidențiale și a demarat o campanie de strângere de semnături pentru a putea candida la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.