Probleme mari pentru Andreea Bălan! George Burcea, noi dezvăluiri înfiorătoare despre vedetă. Va izbucni scandalul anului

08 aug. 2022
Probleme mari pentru Andreea Bălan! George Burcea, noi dezvăluiri înfiorătoare despre vedetă. Va izbucni scandalul anului

Andreea Bălan pare mai fericită ca niciodată, însă George Burcea vrea cu orice preț să-i strice liniștea. Actorul este nemulțumit de modul în care artista le tratează pe cele două fetițe pe care le au împreună. Aceasta a aruncat cu săgeți otrăvite în fosta soție, dezvăluind faptul că și-ar teroriza nonstop micuțele.

Andreea Bălan nu a dorit să dea nicio replică la acuzațiile lui George Burcea și preferă să se rezume la a posta imagini cu ea zâmbind pe rețelele de socializare. Iar când vrea să-l pedepească pe fostul soț pentru derapajele lui publice, îi taie accesul la vizite.

George Burcea susține că fetițele sunt mult mai fericite alături de el, mai ales că mama lor le terorizează cu numărul mare de poze, pe care sunt obligate să le facă. De asemenea, el a ținut să taxeze și gestul Andreei Bălan de a le cumpăra extrem de multe jucării și de a le satisface toate capriciile fără să le pună vreo limită.

„În principiu, dat fiind faptul că nu petrec 24 din 24 de ore cu ele, în momentul în care mă întâlnesc cu ele, fac tot ce vor ele. Nu mă duc în zona extremă în care să le cumpăr multe lucruri, să le învăț „prost”. Dar nici nu le interzic lucruri, pentru că mi se pare normal, dacă petreci, nu știu, 3 zile pe săptămână sau 3 zile la două săptămâni cu ele, să le faci tot ceea ce vor ele.

Dar să știi că nu este despre ce le cumperi și despre ce le oferi, material. Este despre cum petreci timpul cu ele. Nici măcar cantitatea timpului nu este valabilă, ci calitatea. Și eu încerc mereu și cred, poate fac bine, poate fac rău, vom vedea mai târziu, încerc cât de mult – chiar dacă petrec 2 ore cu ele când le iau de la grădiniță, că de foarte multe ori, în timpul săptămânii, le iau de la grădi, mă joc cu ele, după care le duc acasă.

Apoi vine săptămână mea în care le iau la mine acasă. Încerc, de fiecare dată când petrec timp cu ele, să fie de calitate. Lăsăm telefonul, facem 2-3 poze, dacă ele vor, daca nu, nu. Că, oricum, sunt terorizate de câte poze fac, așa că încerc să petrec timp de calitate cu fetele mele”, a spus George Burcea pentru ciao.ro.

George Burcea, acuzații pe bandă rulantă pentru Andreea Bălan

Timp de doi ani, Andreea Bălan și fostul ei soț s-au luptat în instanță pentru custodia fetelor. Artista a cerut custodia exclusivă, însă judecătorii nu i-au dat dreptate și au impus un program de vizite. Chiar dacă nu a fost de acord deloc cu decizia magistraților, vedeta a acceptat în cele din urmă și se pare că uneori chiar le lasă pe fetițe să petreacă timp suplimentar cu tatăl lor.

„Sincer, eu cred că am o relație perfectă cu fetele mele! Singurul impediment este faptul că nu petrec atât de mult timp pe cât mi-aș dori cu ele! Dar conform legii, timpul ăla mi-e acordat! Daca uneori mi se mai permite să le iau și pe lângă, e ok. Dacă nu mi se permite așa cum nu mi s-a permis uneori, asta este.

Eu sunt fericit, sunt împăcat cu ideea faptului că le văd o dată la două săptămâni și pot să le văd și la trei. Și asta este, viața merge înainte. Nu sunt nici primul, nici ultimul om divorțat, nu sunt nici primul nici ultimul om care își ia copiii o dată la două săptămâni și îi vizitează din când în când la grădi. Copiii se simt bine, zâmbesc când sunt cu mine. Sunt fericite când sunt cu mine, ele își doresc foarte mult să petreacă cât mai mult timp cu mine, dacă ne lasă cealaltă parte. Nu aș schimba nimic, sincer să fiu!”, a mai spus George Burcea.