Probleme mari pentru Gabriela Prisăcariu înainte de naștere. Soția lui Dani Oțil a mărturisit prin ce trece

16 aug. 2021
Probleme mari pentru Gabriela Prisăcariu înainte de naștere. Soția lui Dani Oțil a mărturisit prin ce trece
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit în urmă cu câteva luni, iar acum se pregătesc să devină părinți. Frumoasa blondă mai are puțin și naște, însă asta nu o împiedică să țină legătura cu fanii pe rețelele de socializare și să le povestească prin ce trece.

Gabriela Prisăcariu spune că în ultima vreme sarcina a început să-i facă probleme, dar nu este îngrijorată și consideră că sunt normale toate aceste stări prin care trece. Soția lui Dani Oțil a recunoscut că s-a îngrășat 17 kilograme, dar cum aceasta a fost întotdeana foarte slabă, cu siguranță va reveni la formele consacrate în cel mai scurt timp.

Ce probleme are în sarcină Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu spune că i s-au umflat și mâinile și picioarele și o dor, iar asta o deranjează destul. Dar nu este motiv de panică, așa cum s-a întâmplat când a plecat în vacanță și a dorit să vină imediat acasă pentru a fi cât mai aproape de un spital.

„Singurul lucru care mă deranjează deocamdată este faptul că mi s-au umflat picioarele, mâinile, mă dor, dar cred că este ceva normal și am multe kilograme în plus. La ultima cântărirea aveam plus 17 kilograme”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe Instastory.

Soția lui Dani Oțil a povestit și clipele mai puțin plăcute prin care a trecut atunci când a decis să petreacă câteva zile la Râșnov. Nu a fost cea mai bună idee și a decis să revină cât mai rapid înapoi în București.

Gabriela Prisăcariu a vrut să-și scurteze vacanță de teamă

Bebelușul a fost mai agitat ca niciodată și a hotărât că nu mai poate rămâne în vacanță, pentru că este prea departe de un spital, în cazul în care naște.

„A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte pentru că este mai răcoare.

M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea întins. Am avut noroc să găsim la Rășnov o cameră liberă. Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată.

Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva. M-am trezit la ora 4 dimineață, dar am zis că trece. A doua seară la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”, a mai spus Gabriela Prisăcariu tot într-un InstaStory.