Probleme mari pentru Jador! Cât trebuie să mai stea cu piciorul în ghips? Colegii de la Survivor România și-au pus mâinile în cap!

18 mart. 2021
Probleme mari pentru Jador! Cât trebuie să mai stea cu piciorul în ghips? Colegii de la Survivor România și-au pus mâinile în cap!
Faimoșii și-au pus mâinile în cap când l-au văzut pe Jador cu piciorul în ghips

După trei săptămâni de pauză, Jador a revenit în tabăra Faimoșilor. Zâmbitor și pus pe glume, artistul a apărut cu piciorul imobilizat în ghips. Așa cum VoxBiz.ro v-a informat în exclusivitate în urmă cu mai bine de o săptămână, Jador a suferit o luxație de ligamente la genunchi, iar medicii pe care i-am consultat ne-au explicat că o astfel de afecțiune se vindecă destul de greu.

Jador ar trebuie să stea cu piciorul în ghips minim o lună, iar apoi acesta ar trebui să urmeze mai multe proceduri de recuperare și masaje pentru a se reface, deci revenirea lui pe terenul de joc s-ar putea întâmpla mult mai târziu decât se așteaptă toți fanii. În plus performanțele lui sportive, cu siguranță vor avea de suferit.

Ce a făcut Jador în ultimele trei săptămâni

Deși în mod normal, un concurent accidentat este eliminat de la Survivor România, se pare că de data aceasta producătorii Kanal D fac excepție, tocmai pentru că acesta face mult show și crește audiența. În plus și fanii îl cer în competiție. De altfel, acesta a ieșit favoritul publicului aproape de fiecare dată.

Jador a mărturisit că timp de două săptămâni nu a văzut la spital decât un medic cu masca pe față, care nu vorbea limba engleză. Și cum oricum nici el nu pricepea prea bine, s-a apucat de citit. În stilul caracteristic, manelistul a spus că se bucură că a revenit în junglă pentru că s-a plictisit foarte tare și nu vrea să ajungă președinte, să o ia pe urmele lui Alin Buturugă, Războinicul, care a fost eliminat din competiție din cauza problemelor medicale, dar care a candidat pentru un loc de primar la Campia Turzii.