Produse periculoase de la Kaufland, scoase de pe piață! Nu le mai folosi. Conțin bacterii

03 oct. 2019
Produse periculoase de la Kaufland, scoase de pe piață! Nu le mai folosi. Conțin bacterii

Alertă pentru mii de clienți de la Kaufland. Două produse extrem de periculoase pentru consumatori au fost scoase de pe piață. Dacă le ai acasă, nu le mai folosi. Sunt pline de bacterii.

Românii trebuie să aibă mare grijă! A fost declanșată alertă sanitară la Kaufland din cauza a două produse.

Gelurile de duș, pline de bacterii

Este vorba despre ouă tipuri de geluri de duș, comercializate de rețeaua Kaufland. Acestea au fost retrase de la vânzare după ce s-au depistat bacterii care pot cauza infecții ale pielii.

Vorbim despre produsele Bevola gel de duș cu mango și piersică, 500 ml și Bevola gel de duș cu trandafir sălbatic, 500 ml. Clienții care au achiziționat unul dintre cele două produse menționate sunt rugați să nu folosească produsul. Aceștia se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa.

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH, Germania retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor. În cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător și, în anumite condiții, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariția unei infecții bacteriene.

Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat imediat și a retras de la vânzare produsele respective. Clienții care au achiziționat un produs dintre cele două tipuri menționate sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Pentru informații, clienții au la dispoziție numărul de telefon al Centrului Relații Clienți, 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din rețelele Orange, Vodafone, Telekom, Upc România şi RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00 – 17.00.