Produsul de la DEDEMAN care costă doar 4,90 lei. E perfect pentru oricine. Stocul e limitat

de:
24 apr. 2023
Produsul de la DEDEMAN care costă doar 4,90 lei. E perfect pentru oricine. Stocul e limitat

Dedeman a introdus noi oferte. Până la 1 mai aveți timp să vă aranjați grădina, ori să vă faceți viața mai ușoară cu diferite produse. Ce poți să iei cu 5 lei de la Dedeman? Dar cu 30 de lei? Nenumărate produse.

Conform catalogului Dedeman valabil până la finalul săptămânii, un grătar de curte costă doar 399 lei. La ofertă mai este și umbrela de soare pentru terasă, rotundă și cu o structură din metal crem poate fi achiziționată cu numai 219 lei, redusă de la 249 de lei.

De asemena, românii pot cumpăra un balansoar pentru 2 persoane cu suma de 879 de lei. Trecem la un alt balansoar pentru trei persoane, tot de la Dedeman care costă doar 1.149 lei. De asemenea, Dedeman mai pune la dispoziție o trambulină pentru copii cu prețul de 649 de lei.

Iar pentru cei care vor o grădină mai frumoasă cu lucruri simple, un arbore ornamental Tuia costă doar 34.98 lei bucata. Mare atenție pentru că la acest produs stocurile sunt limitate.

Tot la Dedeman se mai găsesc și răsaduri mușcate Ville de Paris, 6 fire, la preț de 19.50 lei / bucata. De asemena, trandafirii de gradina in ghiveci, diverse soiuri și diferite culori costă doar  26.98 lei / bucata.

Produsul Dedeman care costă doar 5 lei

Planta interior, cu flori, Anthurium mix (floarea flamingo) este și ea la reducere și costă doar 49.98 lei / bucata. Și în acest caz însă, cei de la Dedeman scriu clar că stocurile sun limitate.

Iar pentru cei care vor să planteze flori, pământul pentru mușcate și flori de balcon, 20 de litri, costă doar 11,90 lei bucata. Pentru doar 4,90 lei, la Dedeman găsești un ghiveci simpatic. Iar o mărime mai mare costă 7,79 lei.

De asemenea din oferta Dedeman valabilă până la finalul lunii februarie mai face parte și ghiveciul ceramic gri rotund, care costă 48,94 lei bucata. Unul ceva mai mic costă în schim 39,90 lei.

Un ghiveci din fibră de piatră însă, gri și rotund, ceva mai mare costă 179,90 lei bucata conform ofertei Dedeman.