Produsul de la LIDL care a fost redus la mai puțin de 10 lei. Este oferta așteptată de toată lumea. În ce magazine este valabilă

de:
14 mai 2023
Produsul de la LIDL care a fost redus la mai puțin de 10 lei. Este oferta așteptată de toată lumea. În ce magazine este valabilă

LIDL a redus prețurile la maxim. Până duminică poți achiziționa cu nici măcar 10 lei un produs la care acum doar visai. Cum arată ofertele LIDL? Ar fi bine să profiți de ele.

LIDL România a publicat noul catalog pentru următoarele zile, iar ofertele curg la propriu. Există numeroase produse care costă mai puțin de 10 lei.

Iar aici vorbim fie de dulciuri, carne, mezeluri și nu numai. Un piept de pui dezosat fără piele costă doar 2,29 pentru 100 de grame. De asemenea, din oferta LIDL mai face parte și pieptul de rață dezosat cu piele.

E redus cu 18% și 100 de grade costă doar 6,49 lei. Am bifat deja două produse care costă sub 10 lei și merge mai departe la file de somon norvegian proaspăt. 100 de rame costă doar 8,49 lei.

Iar un preț accesibil are și pizza congelată „Frusta Prosciutto Pizza”. Aceasta se vinde cu 7,99 lei, la ofertă, la LIDL. De asemenea, carnea tocată de porc și vită costă 22,99 lei 900 de grame.

Produsele de la LIDL care nu costă nici măcar 5 lei

Cârnații de porc în schimb tip Strolghino”, sunt în stoc limitat, și pot fi achiziționați pentru doar 12,99 lei per 500 de grame. La ofertă mai sunt și diferite sortimente de iaurturi care costă doar 2,99 lei.

Toate acestea ac parte din marca Milbona. De asemenea, mai sunt și diferite sortimente de budincă extrem de delicioase care se vând la doar 5,49 lei. Iaurtul natur Pilos în schimb a fost redus destul de mult astfel că nu costă decât 2,49 lei.

Iar acestea sunt doar o parte dintre ofertele de la LIDL pentru această săptămână. Astfel, dacă vrei să mergi la cumpărături cu un buget decent, ai de unde alege. Și cel mai probabil până la finalul săptămânii retailerul aduce și alte surprize, așa că mai bine fii atent. De asemenea, nu uita să folosești și cupoanele din aplicația LIDL Plus pentru a beneficia și de alte surprize.