Produsul de la LIDL care costă doar 2 lei. Toți românii visează la el de 1 mai

de:
25 apr. 2023
Produsul de la LIDL care costă doar 2 lei. Toți românii visează la el de 1 mai

LIDL vine cu noi oferte, unele mai tentate decât altele. Și evident că toate au legătură cu ziua de 1 mai, acre se apropie cu pași repezi. 

Dacă ajungi la LIDL de luni, 24 aprilie, află că în fiecare magazin din țară găsești de la mici până la bere și nu numai la prețuri mai mult decât reduse.

Avem zeci de produse aflate în oferte la LIDL, conform catalogului online al retailerului. Cât costă o bere la LIDL? Berea Neumarkt la sticlă de plastic costă puțin peste 2,19 lei în această săptămână. Vorbim despre sticla de 0,5 litri.

De asemenea, un bax întreg de Heineken costă doar 20 de lei. Practic o bere este gratis după un calcul simplu. Stocurile sunt însă limitate. Iar având în vedere că data de 1 mai se apropie, cel mai bine vă grăbiți dacă mai vreți să prindeți produsele mult dorite.

Produsele LIDL care au prețuri reduse au stocuri limitate

Și alte beri de la LIDL sunt la reducere. O bere Argus la 2 litri costă doar 3,99 lei. De cealaltă parte, 8 doze de Bergenbier se găsesc la același preț în rafturile magazinelor LIDL.

Și pentru că 1 mai înseamnă un grătar cu cei dragi, să nu uităm și de cârnați și de mici. De luni, cârnații puți la vânzare la LIDL au prețuri care încep de la 10 lei.

De cealaltă parte, mix grill friptură costă doar 2,49 suta de grame. Iar pentru iubitorii de mici, aici avem prețuri de doar 15 lei. Iar acestea sunt doar o parte dintre produsele reduse de retailer.

Și carnea de pui, dar și cea de porc poate fi găsită la prețuri imbatabile în vitrine, dacă stăm să aruncăm o privire în catalogul LIDL începând cu lui, 24 aprilie. De asemenea, nu uitați nici de dulciuri, pentru că după o masă gustoasă, un desert este perfect, alături de o bere sau de un suc rece.