Profeția teribilă a lui Stephen Hawking! Când va dispărea omenirea. Cel mai deștept om a venit cu soluția

09 apr. 2020
Profeția teribilă a lui Stephen Hawking! Când va dispărea omenirea. Cel mai deștept om a venit cu soluția

Profeție teribilă a lui Stephen Hawking! Cel mai deștept om a venit cu o predicție șocantă. A spus când va dispărea omenirea. Totuși, acesta a oferit și soluția.

Profeție teribilă a lui Stephen Hawking!

Unul dintre cei mai importanți cercetători ai omenirii a venit cu avertismente pentru planetă. Dacă unii oameni s-au temut de un Al Treilea Război Mondial, cercetătorul a avut și o cu totul altă opinie legată de finalitatea civilizației pe planeta noastră.

Înn 2001, Stephen Hawking spunea că sunt șanse mai mari ca un virus, și nu o bombă atomică, să decimeze populația Globului.

Odată cu pandemia de coronavirus teoria acestuia revine în actualitate. Publicația La Vanguardia a adus în actualitate vorbele lui Stephen Hawking care au apărut în urmă cu aproximativ 20 de ani.

Autoritățile din mai multe colțuri ale lumii au fost luate prin surprindere de modul în care au apărut cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus. Timpul de reacție la această pandemie a fost unul lent, iar lipsa unor măsuri eficiente reprezintă principala frică a Organizației Mondiale a Sănătății.

Rasa umană va dispărea înainte de sfârșitul acestui mileniu, cel mai probabil din cauza unui virus și nu a unei bombe atomice, dacă nu vor fi înființate colonii umane în spațiul cosmic, credea astronomul britanic.

Respectiva informație a apărut și în publicațiile românești la data de 16 octombrie 2001. La vremea respectivă, acesta se declara extrem de preocupat de armele biologice și nu de cele nucleare care necesită vaste instalații și investiții uriașe, în timp ce ingineria genetică se poate face într-un laborator mic, cu câțiva oameni.

”Pericolul este că putem crea, accidental sau voluntar, un virus care va distruge rasa umană până la sfârşitul acestui mileniu, singura soluţie fiind colonizarea spaţiului cosmic”, afirma la vremea respectivă într-un interviu astronomul britanic și autorul cărţii ”O scurtă istorie a timpului”.