Publicația lui Dan Andronic, EVZ o atacă pe Ioana Băsescu. Dezvăluirile care o îngroapă pe fiica cea mare a lui Traian Băsescu

07 iul. 2021
Publicația lui Dan Andronic, EVZ o atacă pe Ioana Băsescu. Dezvăluirile care o îngroapă pe fiica cea mare a lui Traian Băsescu
Ioana Băsescu și Traian Băsescu

Surpriză mare! Evenimentul Zilei, publicația deținută de Dan Andronic, o atacă pe Ioana Băsescu. Aceasta a fost condamnată la 5 ani de închisoare în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009 a lui Traian Băsescu. Elena Udrea a primit și ea 8 ani cu executare, iar patronul EVZ a fost singurul achitat. Hotărârea nu este definitivă și urmează apelul.

Procurorii au susținut în rechizitoriul întocmit cu multă minuțiozitate că Ioana Băsescu și iubitul ei de la acel moment, Giovanni Francesco au folosit banii, pe care sunt acuzați că i-au spălat pentru plata unei excursii în Cuba. Compania de stat Oil Terminal ar fi achitat servicii false de publicitate.

Ioana Băsescu, acuzată că trăiește în lux și umblă cu o poșetă de 20.000 de euro

Interesant este că deși Dan Andronic a fost foarte apropiat de Traian Băsescu și chiar lucra la o carte despre acesta, acum publicația pe care o conduce, o atacă pe Ioana Băsescu. Pe site-ul EVZ apare un material de tip paparazzii în care fiica cea mare a fostului președinte al României este pusă într-o lumină foarte proastă.

Articolul menționează că aceasta este obișnuită doar în lux și că deține imobile în valoare de milioane de euro. Fotografiile postate o arată pe Ioana Băsescu într-o mașină extrem de scumpă, ediție limitată.

Mai mult decât atât, se precizează că aceasta avea cu ea o poșetă care costă 20.000 de euro și pe care i-o ținea soțul său, Radu Pricop pentru că ea era ocupată cu niște acte. Articolul nu menționează de unde au aflat jurnaliștii prețul poșetei.

Dezvăluirile care o îngroapă pe Ioana Băsescu

Toate aceste dezvăluiri, în mod cert nu o ajută pe Ioana Băsescu, care trebuie să-i convingă în apel pe judecători că nu este vinovată de toate acuzațiile care i se aduc. În prezent aceasta lucrează ca notar public și a gestionat contracte cu sume enorme de bani.

Un alt articol interesant a apărut pe EVZ în legătură cu Elena Udrea. Astfel s-a aflat că aceasta investește într-un proiect imobilar la Cluj, în valoare de 700 de milioane de dolari.

Elena Udrea ar fi fost patroana EVZ la un moment dat

Ulterior numele Elenei Udrea a fost șters din articol, dar acesta fusese deja preluat de alte publicații. Reamintim că fosta blondă de la Turism este acuzată și în dosarul Hidroelectrica, unde se presupun că ar fi primit șpagă 5 milioane de dolari pentru a-l favoriza pe băiatul deștept din energie, Bogdan Buzăianu în legătură cu un contract de miliarde de euro.

Publicațiile EVZ și Capital ar fost date de omul de afaceri tot sub formă de șpagă Elenei Udrea, care le-ar fi cedat apoi lui Dan Andronic. Mult timp s-a spus că aceasta era adevăratul patron al trustului de presă.