Raluca Pastramă are un nou iubit. Bărbatul super bogat care i-a luat locul lui Pepe

de:
26 aug. 2021
Raluca Pastramă are un nou iubit. Bărbatul super bogat care i-a luat locul lui Pepe
Pepe și Raluca Pastramă

Nu a trecut nici jumătate de an de la divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă, iar cei doi foști soți și-ar refăcut deja viața. Pepe s-a refugiat în brațele lui Yasmine, iar Raluca și-a găsit și ea jumătatea între timp.

Cancan.ro a flat că fosta soție a lui Pepe este într-o relație serioasă și ar putea ajunge în fața altarului din nou, mai devreme decât s-ar fi așteptat oricine.

Raluca Pastramă, într-o relație serioasă

Divorțul nu a fost unul ușor pentru niciun din parteneri. S-au aruncat cuvinte grele, s-au aruncat fel de fel de acuzații, iar în final s-a așternut liniștea pentru fiecare partener în parte.

Nici măcar acum nu am aflat care au fost motivele ce au dus la ruptura dintre Pepe și Raluca Pastramă, dar un lucru e cert: acum, cei doi sunt mult mai bine de când au luat-o pe drumuri diferite.

Pepe formează un cuplu cu tânăra make-ul artistă Yasemine, în vârstă de 26 de ani, iar Raluca Pastramă a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, trăindu-și povestea de dragoste în tăcere.

Conform surselor citate, bruneta s-a îndrăgostit nebunește de un tânăr pe nume Ibrahim, alături de care trăiește o poveste de dragoste ruptă din filme, relația lor fiind una seriosă, având în vedere principiile după care trăiește aceasta.

Noul iubit al Ralucăi Pastrmă este de origine arabă și culmea, are 27 de ani, o vârstă apropiată de cea a iubitei lui Pepe. Ca să nu mai vorbim că tânărul vine dintr-o familie înstărită, deci la acest capitol bruneta nu are de ce să își facă griji.