Totul se schimbă în cazul Caracal! Dincă face parte dintr-o rețea internațională: Dezvăluiri fără precedent

15 oct. 2019
Totul se schimbă în cazul Caracal! Dincă face parte dintr-o rețea internațională: Dezvăluiri fără precedent

Este o adevărată răsturnare de situație în cazul Caracal! Gheorghe Dincă face parte dintr-o rețea internațională. Sunt dezvăluiri fără precedent făcute de către un fost președinte.

Actualul europarlamentar, Traian Băsescu, detonează bomba în cazul Caracal. Băsescu face dezvăluiri incredibile. Acesta scoate din calcul faptul că monstrul din Caracal ar fi un criminal singuratic.

Dincă, distribuitor de fete în rețelele internaționale

Fostul președinte, Traian Băsescu, spune că pentru el a fost clar de la început că Gheorghe Dincă nu este doar un criminal, fiind şi un distribuitor de fete în reţelele internaţionale.

„Vă aduc aminte o postare din 10 august când spuneam că este un dosar greu cu ramificatii interne si internationale. A fost clar de la inceput ca acest Dinca nu este un doar un criminal. Este si un distribuitor de fete in retelele internationale. Ceea ce s-a anuntat a fi averea acestui domn care suspect de mare pentru un om care are un mic service. Am aflat ca a lucrat si prin Italia. S-ar putea sa fie doar un pion dintr-o retea. Se va confirma acest lucru. Nu cred ca DIICOT-ul s-a bagat degeaba. Mi-am dat seama ca DIICOT nu s-a bagat degeaba in acest caz. Sunt specialisti de prima mana. Sunt profesionisti. O problemă pentru DIICOT este lipsa comunicării. Trebuie sa intelegea ca ori comunica zilnic ori la sfarsit vor trimite in instanta un dosar compromis public.

Sunt foarte multi amatori anchetatori. Acesta este un caz mult prea sofisticat sa fie la indemana unor anchete de presa. Plecam de la premisa ca vorbim de retele de trafic. Marea problema nu este Dinca. S-a produs o liberalizare a traficului de carne vie odata cu desfiintarea serviciului secret al MAI şi a eliminării protocolului cu SRI”, a declarat Băsescu, anunță România TV.

Gheorghe Dincă a recunoscut în fața anchetatorilor că le-a răpit, seschestrat, violat, dar și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Mai mult, alte victime au decis să rupă tăcerea și au mărturisit că au fost agresate de către monstrul din Caracal.