Râzi cu lacrimi! Firicel și Celentano din Las Fierbinți, moment de maxim amuzament: „Te-a găsit: dezbrăcată, cu roțile în sus și în pielea goală…”

17 mart. 2023
Râzi cu lacrimi! Firicel și Celentano din Las Fierbinți, moment de maxim amuzament:

Las Fierbinți continuă să fie cea mai de succes producție a PRO TV alături de Românii au talent. Sunt peste zece ani de când cele mai îndrăgite personaje ale serialului fac românii să râdă cu lacrimi. Episodul de joi seara a fost presărat cu momente extrem de amuzante, dar cireașa de pe tort au pus-o din nou Celentano și Firicel.

O scenă care i-a avut protagoniști pe cei doi, dar și pe soacra lui Celentano a dus audiența PRO TV din nou foarte sus. Serialul a fost ca de obicei lider detașat de audiență și până acum niciun episod nu a fost mai jos de locul 1. Antena 1 și Kanal D nu reușesc să se aproprie de rivali atunci când difuzează Las Fierbinți.

Moment de maxim amuzament în Las Fierbinți

Soacra lui Celentano le-a făcut o mărturisire lui Firicel și soției sale, însă adevărul era cu totul altul. Femeia le-a povestit celor doi cum seara trecută a fost nevoită să arunce damigeana cu băutură a ginerelui său deoarece începuse să „dea pe afară”:

„Eu aseară, când nu era el acasă, m-am dus și am vărsat damigeana aia în WC. O ține sub pat! A început aia să bolborosească acolo de a dat afară din sticlă, de mi-a ajuns până în mijlocul casei. După ce am golit-o, i-am pus-o iar sub pat și m-am culcat”, a spus soacra lui Celentano.

Povestea acesteia a fost spulberată imediat de Firicel, care cunoștea adevărul de la Celentano. Se pare că, de fapt, femeia avusese o noapte în care alcoolul i-a luat mințile:

„Te-ai culcat în prag și în pielea goală! Așa zice Celentano, că așa te-a găsit: dezbrăcată, cu roțile în sus și în pielea goală. Are și poze la el, mi-a arătat pozele. Ai grijă ce spui că eu știu și adevărul lui”, a spus Firicel.

După ce a aflat că Firicel știe adevărul, soacra lui Celentano a mărturisit că nu a băut decât două degete de vodcă, alături de fiul lui Bălărie.

„Eram puțin amețită, dar nu eram beată. Am băut vodcă. Știi ceva? Am băut-o cu fii-su lui Bălărie, că el a adus-o!”, a spus ea.

Tăcut și liniștit, Celentano a fost martor la toată discuția și a intervenit doar atunci când a auzit-o pe soacra lui mințind:

„Minte! Nu era niciun Bălărie! Era singură pentru că știu, pentru că am fost acolo”, a intervenit Celentano.