Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac? Detalii incendiare ies la suprafață

20 oct. 2021
Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac? Detalii incendiare ies la suprafață
Denise Rifai are în prezent contract cu Kanal D

Odată cu emisiunea 40 de întrebări, Denisei Rifai a câștigat notorietate mai mult decât se aștepta vreodată. Dincolo de aprecierea publicului însă, vedeta este râvnită și de anumiți bărbați din showbiz-ul românesc.

Mihai Bendeac este unul dintre admiratorii vedetei de la Kanal D, ba chiar a mărturisit că are fantezii sexuale cu Denise Rifai. I-a lăudat fizicul, i-a lăudat meseria și inclusiv a spus ce i-ar face dacă ar avea ocazia.

”Mamă, cât de bună e Denise Rifai! Nu pe întrebări, neapărat. E bine rău! Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!”, a măruturisit Bendeac în cadrul unui podcast.

Deși râvnește la Denise Rifai, Mihai Bendeac nu se poate lăuda cu o viață amoroasă prea reușită. Până la 38 ani de ani, actorul a bifat doar trei relații mar, mărturisind care este defectul lui cel mai mare: se îndrăgostește repede, iar sentimentele dispar la fel de repede.

Câte relații a avut Mihai Bendeac

Ultima relație a lui Mihai Bendeac a fost la 27 de ani și a durat doar o lună de zile. Actorul a mai avut și alte două relații, una de un an și una de doar trei luni, după cum povestește chiar el.

”Am avut până acum, la 38 de ani, doar trei relații mari și late. Cea mai lungă a fost de un an, alta a fost de trei luni și ultima a fost când aveam 27 de ani și a durat doar o lună. De la 19 ani, ochii mei nu mai văzut prezervative”, a mai povestit Bendeac.

În stilul său caracteristic, actorul a făcut și haz de necaz, făcând referire la analize, dar și la boli pe care a ajuns să le ia.

”Mă mir că am scăpat până acum. Am avut Chlamydia de vreo două ori. Mie nu mi-e frică de pastile, am luat tot ce e pe fața pământului. Am luat și Viagra. Dar nici analize nu am curaj să fac de șase ani! Eu am o problemă mare cu relațiile. Mă îndrăgostesc tare de tot la început. 24 de ore sunt artificii, se consumă tot. După care se duce tot! Asta e problema mea!”, a mai zis el.