Rețetă: Cartofi la cuptor, cu parmezan și usturoi. Cel mai delicios mod de a prepara cartofii

27 sept. 2020
Rețetă: Cartofi la cuptor, cu parmezan și usturoi. Cel mai delicios mod de a prepara cartofii
31116260 - cajun seasoned french fries with organic ketchup

Vă prezentăm astăzi o rețetă delicioasă de cartofi la cuptor, cu usturoi și parmezan. Vorbim de o rețetă rapidă de potato wedges care ne răpește doar 15 minute pentru preparare și încă 40 pentru coacere.

Alegeți cu grijă cartofii. Dacă au pesticide vă pot crea probleme grave, iar în ultima perioadă producătorii pare că au luat-o complet razna. Așa că primul pas este acesta, să vă asigurați că sunt ok cartofii.

Folosiți un kilogram de cartofi și 2 linguri de ulei de măsline. Apoi faceți un mix de condimente. Puneți sare și piper câte o linguriță sau după gust. Apoi mai adăugați cimbru și rozmarin.

Puteți folosi și usturoi. Depinde cum stați cu stomacul. Băgați cartofii la cuptor, așteptați să fie rumeninți, apoi puneți condimentele și îi mai lăsați puțin și vor fi foarte buni.

Poftă bună!