Secretul unei fripturi bune stă în marinada în care o lași chiar și 24 de ore. În articolul de azi, vorbim despre cum trebuie marinată carnea de porc și vă prezentăm câteva rețete care nouă ne plac foarte mult.
Sunt mai mult tipuri prin care se poate marina carnea de porc, pentru a-i da o textură deosebită și arome aparte.
Vă prezentăm, în continuare, câteva dintre cele mai simple metode prin care poți marina cu succes carnea de porc:
Dacă vrei o aromă proaspătă, mediteraneană pentru carnea ta de porc, nu ai de făcut decât să amesteci ingredientele de mai jos. Enzimele de frăgezire de care este nevoie pot fi găsite și în sucurile altor fructe, precum ananasul sau papaya.
De asemenea, un alt element care frăgezește carnea de porc și îi dă o culoare deosebită este roșu.
Oțetul este unul dintre cei mai eficienți agenți de frăgezire, dar, fiind foarte puternic, e nevoie și de zahăr/miere și apă, pentru ca aroma sa să nu le eclipseze pe toate celelalte. Pentru a marina carnea de porc cu otet, ai sa ai nevoie de: