Vă prezentăm astăzi cea mai bună rețetă de negresă de post: Nu doar că se prepară extrem de simplu, dar iese și extrem de gustoasă!
Pune făina într-un bol mare, iar peste ea adaugă și celelalte ingrediente uscate: cacao, sare, bicarbonat și zahăr. Amestecă cu un tel compoziția de negresă de post, până ce observi că se omogenizează.
Peste compoziția uscată, toarnă apa, uleiul și esența de vanilie. Amestecă totul foarte bine cu telul, până obții un aluat de lichid, dar omogen.
Toarnă aluatul de negresă în tavă. Uniformizează-l, până când se așează bine compoziția.
Bagă compoziția la cuptor și dă focul la mediu spre mic, timp de jumătate de oră. Scoate prăjitura din cuptor și las-o să se răcească.
După ce s-a răcit, pudreaz-o cu zahăr și taie-o în porții egale. Poftă bună!