Diferența dintre șnițelul vienez și cel parizian este că cel din urmă nu conține pesmet. Tocmai de aceea, este mult mai fraged și delicios. Vă prezentăm, în continuare, care este rețeta și vă încurajăm să-l încercați de îndată.
„Pieptul de pui se spala, se portioneaza bucati medii si se bate atent. Puneti neaparat o folie alimentara atunci cand bateti carnea, ca sa nu o rupeti.
Peste fiecare bucata de carne presarati putina sare si piper. Pe parcurs ce le bateti, puneti bucatile de carne una peste alta si la fel sarati si piperati fiecare.
Puneti tigaia pe foc, turnati ulei si lasati sa se incinga usor. In acest timp bateti ouale cu putina sare si laptele.
Fiecare bucata de carne batuta o treceti pe ambele parti prin faina. Apoi prin compozitia de oua.
Si le puneti in tigaia cu ulei. Lasati la foc mediu spre mic sa se prajeasca incet.
Le rumeniti bine pe ambele parti apoi le scoateti pe niste servetele de hartie sa se absoarba tot uleiul de pe ele.
Snitelele sunt bune si calde si reci cu orice garnitura preferata sau salata de legume,” noteaza lalena.ro.