Review. Fond de ten Teint Idole Ultra Wear 24 h de la Lancome! Are cu adevărat putere mare de acoperire?

21 sept. 2019
Review. Fond de ten Teint Idole Ultra Wear 24 h de la Lancome! Are cu adevărat putere mare de acoperire?

Review. Fond de ten Teint Idole Ultra Wear 24 h de la Lancome. Prima dată l-am cumpărat acum mulți ani din Belgia, însă am nimerit o culoare care nu mi se potrivea deloc. Totuși textura îmi plăcea foarte mult. Îți lăsa o piele netedă, foarte fină, fără să lase acel aspect de mască. Acoperea foarte bine și îți transforma chipul parcă într-unul fără cusur. Pe scurt, mi-a plăcut foarte mult.

Din păcate nu am putut să-l folosesc atât de mult cum mi-aș fi dorit din cauza culorii. Nu știu exact ce a fost în capul meu atunci, dar am vrut să-mi repar greșeala mai târziu. Așa că mi-am cumpărat altul din România, alegând de data aceasta culoarea potrivită.

Doar că textura fondului de ten nu mai este aceeași. În continuare are putere mare de acoperire, nu încarcă foarte mult, însă nu mai este la fel de hidratant cum era. Nu-mi dau seama dacă în România ni se livrează, așa cum ne-am obișnuit, produse de o calitate mai slabă sau dacă într-adevăr Lancome a umblat la rețetă și a dorit să-l facă un pic mai mat pe modelul Estee Lauder.

Estee Lauder sau Lancome?

Teint Idole Ultra Wear 24 h rămâne pentru mine opțiunea numărul 1 când vine vorba despre fonduri de ten cu putere mare de acoperire, însă preferam varianta de acum câțiva ani. Totuși îl recomand pentru că dintre cele similare lui este cam singurul care nu matifiază total. Dacă ai tenul mai uscat sau mixt este indicat înainte celorlalte.

Dacă îl ai gras, atunci cred ca Estee Lauder este alegerea corectă, fiindcă acela acoperă și mai bine, dar pentru mine, de exemplu este mult prea uscat și se cojește de pe față. Deci nu mi se potrivește. Când l-am avut, a trebuit să-l combin cu altele.