Review. Hotelul din Bulgaria la care să nu te cazezi! Vei experimenta un coșmar

21 aug. 2019
Review. Hotelul din Bulgaria la care să nu te cazezi! Vei experimenta un coșmar

Review hotel Kompas. Românii preferă litoralul Mării Negre din Bulgaria și în fiecare vară iau cu asalt plajele vecinilor. De ce? Spun ei că totul este mai ieftin și de o calitate superioară, comparativ cu ce se găsește pe la noi. Ei bine, iată că nu toate experiențele sunt fericite. Prietena mea Iulia abia aștepta concediul și a ales Albena, împreună cu soțul ei, Rafael.

Cei doi, proaspăt căsătoriți, s-au gândit că vor petrece cinci zile de vis pe litoralul bulgăresc, doar că hotelul Kompas, le-a dat planurile peste cap. Trei stele, all inclusiv și 1.500 de lei pentru cinci zile. Ieftin…și prost. Nu era prima dată când Iulia mergea în Bulgaria și nu s-a așteptat la așa ceva.

De cum a intrat în cameră, fire de păr pe pat. Managerul hotelului a replicat doar că „se mai întâmplă”. Și dacă începutul este prost, totul a mers prost la acest hotel. Pe scurt, cum este hotelul Kompas, cotat cu trei stele și nota 7 pe Booking, în viziunea Iuliei și a lui Rafael?

Dacă nu vreți o vacanță cu nervi…

„Camerele sunt murdare, nu se face curat, nu se face patul și nu se duce gunoiul. Mâncarea este proastă, faruriile, paharele și tacamurile sunt pătate. Personalul este departe de a fi amabil, mai ales cel de la restaurant. Este departe de plajă. Cel mai prost hotel în care am stat vreodată. Nu recomand! Nimic”, este mesajul Iuliei, care a dat un review negativ și pe booking.com. Nota 2,5!

Așadar dacă nu vreți să aveți o vacanță cu nervi, mai bine evitați hotelul Kompas din Albena.

Sursa foto: booking.com