Review. Produsul de make up pentru care este celebru Lancome. Parfumul care se vinde cel mai bine

14 sept. 2019
Review. Produsul de make up pentru care este celebru Lancome. Parfumul care se vinde cel mai bine

Review. Recunosc, sunt mare fană Lancome și apreciez cam toate produsele lor, dar în special rujurile, care în opinia mea sunt cele mai rezistente de pe piață. Dintre brandurile de lux, se pare că celebra companie, fondată în 1935 de Armand Petitjean a găsit secretul succesului.

Cu toate acestea cel mai celebru produl al lor în reprezintă rimelurile Hypnose, dar și cremele Visionnaire, care conțin un ingredient patentat de ei, „LR 2412”. Acesta are rolul de a îmbunătăți textura pielii, de a tonifia și de a reduce porii. Eu am folosit mulți ani Hydrazen și o recomand, este foarte bună.

Dintre parfumuri, eu prefer Miracle, care miroase așa cum arată, roz și dulce. Dar cel mai bine vândut din gama Lancome este Tresor, care se găsește în mai multe variante și care mie nu-mi place. Deci să nu mi-l mai faceți cadou (glumesc).

Tot de la Lancome am folosit și încă mai am și fondul de ten Teint Idole Ultra Wear 24. Acum câțiva ani era mult mai hidratant, acum este mai mat, dar acceptabil. Are o putere mare de acoperire și nu încarcă tenul în exces.