Review. Șampon Parusan: este sau nu ca-n reclame? La ce să vă așteptați de la el

08 sept. 2019
Review. Șampon Parusan: este sau nu ca-n reclame? La ce să vă așteptați de la el

Review Parusan șampon. Am aflat despre Parusan din reclame, semn că marketingul bine construit influențează foarte mult decizia de cumpărare a consumatorului. Așa că încă de la prima promovare a lui, mi-am cumpărat. Se găsește în farmacii, iar prețurile oscilează foarte mult, de la 37 lei la 65 de lei. La Farmacia Tei este de departe cel mai ieftin, ia la Helpnet din Afi l-am găsit cel mai scump posibil.

„În urma studiilor clinice, s-a demonstrat că după 3 luni de utilizare a produselor PARUSAN, numărul de foliculi aflați în faza de creștere activă (anagenă) a crescut, rezultatul fiind un efect pozitiv asupra densității părului.

Ingredientul brevetat AnaGainTM din compoziția PARUSAN, un extract din lastări organici de mazăre, este responsabil de reducerea căderii părului și de accelerarea semnificativă a creșterii acestuia.

Alte ingrediente, precum biotina și L-arginina ajută la întărirea rădăcinii, iar ureea, vitamina E și pantenolul hrănesc și conferă părului rezistență și strălucire”, spun producătorii Parusan.

Și trebuie să vă mărturisesc că nu mint. Într-adevăr șamponul este unul foarte bun, care ajută la regenerarea părului, îi conferă strălucire și are un miros plăcut. Iar senzația aceea de curat după spălare persistă destul de mult. Așadar recomand Parusan, eu l-am folosit mult timp și încă îl folosesc. Astăzi mai folosesc alternativ și Kerastase, care iarăși este foarte bun, dar are un preț mai mare, în jur de 100 de lei. Este important însă pentru care din variante optați, pentru că sunt mai multe.

În gamă au și un Tonic Energizant, dar nu știu cât de bun este pentru că nu l-am folosit. Am auzit că n-ar fi atât de eficient, dar pentru că nu l-am testat personal, prefer să mă abțin de la alte comentarii.

Ce nu-mi place la Parusan

Noul produs Brilliant Brown, pentru un păr castaniu și catifelat, spun ei. În primul rând, îți colorează toată baia, după ce clătești șamponul, ai impresia că încă ți-a rămas în par, iar culoarea nu se schimbă. Nu face foarte multă spumă și este și foarte lichid.

L-am cumpărat la scurt timp după ce a apărut și aveam mari așteptări de la el, ținând cont că șamponul clasic este foarte bun, însă nu-l recomand. Adică eu una nu-l mai iau și a doua oară.