Review. Trusa de machiaj SmashBox. Cât de intens colorează și cât de eficientă este

21 oct. 2019
Review. Trusa de machiaj SmashBox. Cât de intens colorează și cât de eficientă este

Review. Trusa de machiaj SmashBox. Ultima mea trusă de machiaj a fost de la Estee Lauder și am fost foarte mulțumită de ea, doar că îmi doream să mai încerc și altceva. Inițial am vrut să mă orientez către clasicele Dior, Lancome sau Chanel, dar prețul mi s-a părut cam piperat pentru ceea ce oferă ele, așa că vânzătoarea de la Douglas m-a convins să încerc SmashBox, care culmea este o companie achiziționată nu demult chiar de Estee Lauder.

Brandul nu îl găsiți și la Sephora sau Mariannaud, celelalte două magazine de produse cosmetice de lux, dar mai este disponibil și online tot la Douglas, dacă vă este lene să megeți să-l testați la fața locului. De la SmashBox mai aveam ceva pensule de aplicat fondul de ten și mi s-au părut foarte bune, așa că m-am gândit că și trusa de machiaj poate fi la fel de calitativă.

Cât costă produsele SmashBox

Și nu m-am înșelat. Paleta de culori este destul de variată. Eu am optat pentru mai multe variante de maro pentru că asta consider eu că se potrivește cu tenul meu și am fost foarte mulțumită. Ceea ce pot să vă spun este că nu aveți nevoie de foarte mult fard pentru că culorile sunt foarte intens, adică acestea colorează mai puternic decât v-ați aștepta.

Prețurile nu sunt mici, iar brandul este unul de machiaj profesionist. Asta ca să știți la ce să vă așteptați. Pentru trusa de machiaj, care nu este foarte mare, dar suficientă, am plătit aproximativ 200 de lei, iar pentru pensulele de aplicat fond de ten peste 150 de lei. Sunt scumpe, dar bune. Un pic mai ieftine decât brandurile celebre ca Lancome, Chanel, Dior și toate celelalte, dar totuși se încadrează și acestea la produse de lux. Probabil în SUA sunt mult mai accesibile ca preț, dar la noi iată că dacă vrei calitate, te costă.