Cumpănașu tocmai a primit cadou o mașină de lux de la un ministru! Cum justifică acesta

19 sept. 2019
Cumpănașu tocmai a primit cadou o mașină de lux de la un ministru! Cum justifică acesta

Nu mai există scrupule și limite când vine vorba de Alexandru Cumpănașu, care pare că joacă un rol sinistru într-o comedie proastă. Motivul candidaturii sale la prezidențiale pare din ce în ce mai clar: s-o ajute pe Viorica Dăncilă să ajungă în turul 2. Rolul lui este de a lua din voturile lui Dan Barna.

Această poziție îi convine și lui Klaus Iohannis, care preferă să rămână nevăzută în ecuația aceasta și să-și continue stratgia lui electorală bazată exclusiv pe atac la PSD. Iar lucrurile merg bine pentru actualul președinte, care dacă mâine ar avea loc votul, ar câștiga lejer.

O dovadă în plus că Alexandru Cumpănașu este susținut de PSD în lupta pentru alegerile prezidențiale o reprezintă mașina de lux pe care a primit-o de la Mihai Fifor, încă la cârma ministerului de Interne.

Cumpănașu cu mașină de lux și gardă de corp

“Alexandru Cumpănașu, candidatul la prezidențiale cățărat pe tragedia Alexandrei Măceșeanu și care pretinde că se luptă cu Sistemul corupt, a primit protecție oficială de la Ministerul de Interne după ce s-a plâns ministrului Mihai Fifor și în presă că ar fi fost amenințat. Un răspuns oficial al Ministerului Public arată însă că nu există niciun dosar privind aceste presupuse amenințări.”, scrie G4Media.ro.

Conform informațiilor obținute de jurnaliștii de G4Media.ro, unchiul Alexandrei a fost păzit și de o gardă de corp din Brigada specială de intervenție a Jandarmeriei și se deplasează cu un automobil de lux Volkswagen Touareg pus la dispoziție de MAI.