Revoltător și socant! Cumpănașu, surprins în ipostaze jenante! Părinții Alexandrei umiliți

16 sept. 2019
Revoltător și socant! Cumpănașu, surprins în ipostaze jenante! Părinții Alexandrei umiliți

Alexandru Cumpănașu a apărut zi de zi la televizor susținând că singurul său scop este dreptate pentru nepoata sa, Alexandra Măceșanu, care susține el nu este moartă. Cu toate acestea, DIICOT a confirmat decesul fetei și chiar s-a înaintat cu certificat care să ateste acest lucru. Gheorghe Dincă este acuzat de cel puțin două crime în acest moment.

Unchiul Alexandrei pare că a uitat de doliu și tristețe și de când și-a lansat candidatura la prezidențiale este într-o veselie totală. Un filmuleț postat pe youtube îl arată împreună cu soția sa, Simona dansând și veselindu-se împreună cu alți oameni, probabil într-o acțiune de campanie electorală.

Jurnalistul Kanal D, Christian Sabbah a postat și el pe facebook clipul, alături de un mesaj extrem de dur:

„Parintii Alexandrei isi plang copila, unchiul topaie bezmetic prin parc! Prin prisma profesiei mele, am intalnit multi ipocriti si impostori! Individul asta, chiar ii intrece pe toti! Cand a fost lasi si-a rupt pingelele prin Parcul Copou. Ce om sanatos la cap ar fi procedat asa, dupa pierderea unei fiinte dragi? Dumnezeu sa le dea puteri parintilor Alexandrei si Luizei sa treaca peste aceasta cumpana grea si adevarul sa iasa cat mai curand la iveala!”, a scris Sabbah pe facebook.

Recompensă de 100.000 de euro pentru cele două fete

În același timp, cazul Caracal este folosit și de un alt candidat la alegerile prezidențiale din partea partidului Dreapta Liberală. Viorel Cataramă spune că el crede că fetele, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, nu sunt moarte și că este dispus să plătească 100.000 de euro celui care le va aduce acasă.

„Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunțat că nu pot acceptă varianta crimei, așa cum a fost prezentată de autorități. Nici până azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, că cele două fete au fost ucise.
Instituțiile statului anchetează și investighează cu precădere varianta crimei, fără a ține cont de opinia publică, din ce în ce mai convinsă că suntem în față unui caz de trafic de persoane. De aceea, anunț pe această cale că ofer o recompensă de 100.000 Euro persoanei are va da informații de natură să conducă la găsirea și eliberarea Luizei sau Alexandrei.”, a scris Cataramă pe Facebook.