Rochia de la Zara care a cucerit întreaga planetă. Costă doar 50 de lei și a fost purtată și de ducesa Kate Middleton. Se poate cumpăra și din România

17 aug. 2022
Rochia de la Zara care a cucerit întreaga planetă. Costă doar 50 de lei și a fost purtată și de ducesa Kate Middleton. Se poate cumpăra și din România

Zara a avut din nou parte de o promovare pe care orice brand din lume și l-ar dori. Ducesa de Cambridge, Kate Middleton a purtat acum ceva timp o rochie ieftină achiziționată de la unul din magazinele companiei și a apărut într-un clip postat pe Instagram în care mulțumea tuturor celor care au participat la o expoziție digitală de artă.

Cu un zâmbet cald și un ton blând, frumoasa ducesă a cucerit milioane de internauți, care s-au grăbit să o laude pentru aparițiile sale. Nu puțini au fost cei care i-au remarcat ținuta: o rochie Zara verde, cu flori, cum este cea din imagine.

Așa cum era de așteptat, aceasta s-a epuizat imediat din stocurile magazinelor din întreaga lume, mai ales că prețul era unul foarte mic, sub 13 dolari, adică sub 50 de lei. Se putea comanda și din România la acel moment și încă se mai pot găsi articole similare.

Nu este pentru prima dată când Kate Middleton alege să poarte rochii Zara. Mai mult decât atât, aceasta este renumită pentru faptul că-și alege ținute la prețuri accesibile, care imediat devin adevărate repere în modă și pentru femeile care nu-și permit să cumpere haine scumpe.

Designerii preferați ai lui Kate Middleton

Ducea de Cambridge încearcă să arate că atitudinea este cea mai importantă atunci când alegi să porți o ținută și nu neapărat prețul. Pentru modestia ei și deschiderea către oamenii de rând, aceasta este iubită în întreaga lume și milioane de femei o au drept exemplu.

Prima apariție într-o rochie Zara datează din aprilie 2011, când a purtat una de culoare albastră. Atunci ea și William se îndreptau spre luna de miere, așa că toată lumea era cu ochii pe ei. Faptul că a ales un brand relativ ieftin a impresionat foarte mult. Printre designerii preferați ai ducesei se numără și Jenny Packham şi Alexander McQueen.