România are o comoară de miliarde! S-a decis să o luăm înapoi

10 nov. 2019
România are o comoară de miliarde! S-a decis să o luăm înapoi

Veste bună pentru toată România! Noul Guvern a decis să înceapă demersurile pentru recuperarea unei comori pe care țara noastră o are în străinătate și pe care tot speră de ani buni să o primească înapoi. 

Este vorba despre tezaurul de aur de la ruși. Ministrul Finanțelor a declarat că noul Guvern va declanșa demersurile pentru recuperarea tezaurului.

„PSD nu a vrut! O facem noi! Trei ani de zile Dragnea, Dancila, Teodorovici si restul PSD-istilor au lucrat în interesul Rusiei și împotriva românilor. De trei ani de zile au suspendat activitatea Comisiei comune româno-ruse. Am promis, la audierea mea în comisiile reunite, să mă implic în repatrierea tezaurului de la Moscova.

Ieri, împreună cu prim-ministrul Ludovic Orban, am cerut susținerea guvernatorului BNR în acest demers și am primit-o. Astăzi, MAE a comunicat reluarea activității Comisiei comune româno-ruse”, a scris Cîțu.

„PSD-iștii nu credeau. Dar șoc. Uite că facem noi ce nu ați vrut să faceți voi în ultimii trei ani”, a continuat el.

Se va ocupa o comisie 

Ministerul de Externe a anunțat reluarea activității Comisiei româno-ruse pentru studierea problemelor izvorâte din istoria relațiilor bilaterale, inclusiv cea a tezaurului României depus la Moscova în perioada Primului Război Mondial.

O nouă rundă de discuții a avut loc joi și vineri.