România, făcută praf de Norvegia. Cu ce i-a suparat teribil melodia lui Theodor Andrei pe norvegieni

12 mai 2023
România, făcută praf de Norvegia. Cu ce i-a suparat teribil melodia lui Theodor Andrei pe norvegieni

România este reprezentată la Eurovisionul de anul acesta de către Theodor Andrei. Totuși, melodia interpretată de artistul român nu a fost pe placul Norvegiei, care a desființat România. Artistul a ratat deja calificarea in finala show-ului.

Cântecul lui Theodor Andrei, tânărul artist român care a participat la Eurovision 2023, a fost ridiculizat la televiziunea norvegiană.

În timpul unei emisiuni TV, gazda și invitații au făcut comentarii sarcastice despre melodie și despre interpretul care reprezintă România la Eurovision.

A doua semifinală a concursului Eurovision Song Contest 2023 a avut loc ieri seară, iar transmisiunea în direct a incepu la ora 22:00, pe TVR 1, TVR Internațional și TVR+.

Theodor Andrei a interpretat piesa „D.G.T. (Off and On)” în cea de-a doua semifinală de joi, fiind al treilea concurent pe scenă.

România, făcută praf de Norvegia din cauza melodiei

În timpul recentului episod al emisiunii „Adresse Liverpool” de la televiziunea publică norvegiană NRK, România a fost aspru criticată și ironizată de către invitați. Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că comentariile lor au fost îndreptate către emisiunea Selecția Națională și nu către viitoarea reprezentație a lui Theodor Andrei la Liverpool.

„Un aranjament foarte dezordonat, ca și cum te-ai duce în pivniță fără o lanternă. Nici nu știi unde să te uiți“.

„Nu are deloc carismă. Zero dinamism, zero show. E neplăcut să te uiți, chiar doare!“.

„Un show de striptease cu un tip îmbrăcat ca personajul Beetlejuice din film. Apoi mai sunt două doamne care arată a dansatoare de striptease. Și doi băieți care nu au fost niciodată la dans. Pur și simplu se plimbă pe scenă. Nu are sens“.