Roxana Ghiță a spus public cu cine a întreținut relații sexuale în timpul filmărilor pentru Survivor România

17 sept. 2021
Roxana Ghiță a spus public cu cine a întreținut relații sexuale în timpul filmărilor pentru Survivor România
Roxana Ghiță, Survivor România

Survivor România 2 s-a încheiat în luna iunie, dar concurenții își doresc încă să fie în prim plan. Și dacă vedetele Jador și Culiță Sterp sunt în continuare ofertați de televiziuni, nu același lucru este valabil și pentru alți colegi de-ai lor. Roxana Ghiță este una dintre Războinicele care s-a bucurat cel mai mult de atenția publicului, dar care a intrat într-un con de umbră în ultima vreme.

Așa că aceasta a dorit probabil să atragă din nou atenția și a acordat un interviul exploziv Revistei Ciao, în care a spus lucrurilor pe nume. Zanni a acuzat-o în trecut că ar fi întreținut relații sexuale chiar în timpul filmărilor din Republica Dominicană cu Musty și Andrei.

Acum Roxana Ghiță a vrut să lămurească această problemă, dar a țint să menționeze și că mulți bărbați care au fost în competiție i-au făcut avansuri. L-a menționat chiar și pe Culiță Sterp, care era așteptat acasă de iubita însărcinată.

„O să o zic direct. A declarat (n.r. Zanni) că am întreținut relatii sexuale cu Musty, cu Andrei și cu încă nu știu cine. Ceea ce înseamnă că cineva, ori din echipa mea, a mințit și a dat asta mai departe, ori Zanni… Sunt foarte multe povești la mijloc, multe detalii, care, știu că nici el, nu ar vrea să iasă la suprafață.”, a spus Războinica pentru Ciao.ro, citată de ShowBlitz.ro.

Roxana Ghiță arată cu degetul spre Jador, Culiță Sterp și Zanni

Roxana Ghiță nu s-a oprit aici. Ea a dat nume clare din reality show-ul, care a plasat Kanal D pe locul 1 în topul audiențelor. Susține că mai mulți bărbați s-au dat la ea și l-a adus în discuție chiar și pe Culiță Sterp, cu toate că a ținut să precizeze că este posibil ca acesta să fi făcut totul în glumă. Doar că menționându-l, înseamnă că l-a luat în serioa la acel moment.

„Jador s-a dat la mine, o susțin mereu. Culiță nu cred că s-a dat pe bune la mine pentru că toată lumea știe că avea o relație acasă, și acum are și un copil și e fericit. Culiță cred că s-a dat mai mult “la mișto” la mine, așa zic eu. Este “băiețeala” asta care este, nu știu, împământenită în mentalitatea românului.

Jador mă lua în brațe… Jador este cumva mai excentric în felul lui de a fi și nu m-a deranjat niciodată modul în care s-a dat la mine. Pentru că el are anumite granițe, are anumite limite unde știe să se oprească. Mereu am respectat asta la el… față de cum erau alte persoane.

Și Zanni știe asta si am mai spus-o o dată, că s-a dat la mine. Cred că a fost prima persoană, încă de când am plecat spre Dominicană. Am vorbit cu el, ce aveam de discutat pe o parte… eu sunt o persoană foarte sociabilă. Aparent, să fii sociabilă înseamnă să fii o persoană deschisă la relații, ceea ce nu este greșit, dar eu nu sunt o persoană așa.”, a spus Roxana Ghiță.