Rugăciunea care elimină tot răul din jurul tău. E făcătoare de minuni și te ajută să-ți îndeplinești marea dorință

de:
13 mart. 2023
Rugăciunea care elimină tot răul din jurul tău. E făcătoare de minuni și te ajută să-ți îndeplinești marea dorință

Există nenumărate rugăciune pe care putem să le rostim atunci când trecem prin momente dificile. Unele Rugăciuni ne pot îndeplini dorințele, în timp ce altele ne oferă protecție.

În cazul în care treci printr-o perioadă destul de grea, există o rugăciunea care elimină energie necurată din jurul tău și care te poate proteja de forțele rele.

De asemenea, rugăciunea este una extrem de puternică și te poate ajuta să depășești toate momentele neplăcute din viața ta, însă este important și de câte ori o rostești, dar și cum.

Rugăciunea care elimină energia necurată din jurul tău trebuie rostită o dată pe zi, timp de o lună, așa că asigură-te că faci acest lucru dacă vrei să aibă efect.

Sunt și persoane care ne recomandă să avem o lumânare aprinsă în momentul în care rostim această rugăciune, dar și pe celalalte, acest lucru fiind de mare ajutor.

Rugăciunea care elimină energia necurată din jurul tău

„Doamne, aşa precum arde lumânarea mea de repede, luată din sfânta biserică, tot aşa să-mi ajute Dumnezeu, Maica Precista şi toţi sfinţii, ca să piară tot atât de repede toate făcăturile, spurcăciunile, toate relele şi patimile, blestemele şi lucrurile diavoleşti, farmecele, descântecele, meşteşugurile şi uneltele diavoleşti de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bântuiţi de patimi (băutură, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare şi nesupunere, înjurăturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu, din familia mea.

Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, liniştea, sporul şi prosperitatea casei, a serviciului, a locului unde lucrez, să fiu binevazut, să am spor în casă, în vite, în păsări, să fiu ferit de accidente şi de relele întâmplări, eu şi Casa mea, familia şi colaboratorii de la muncă. Doamne, să se depărteze vrăjmaşii şi să se îmblânzească, să am soarta bună de la Dumnezeu, să mi se dezlege cununiile şi făcăturile, să fiu ferit de argintul viu şi lucrurile vrăjitoreşti să nu aibă putere asupra mea. Doamne, fereşte casa mea de ură şi invidie, de certuri, de bătăi, de boli molipsitoare, de beţii, de anturaj prost.

Doamne, fereşte familia mea şi sufletele noastre de toate încercările şi răutăţile şi dă-ne, Doamne, sănătate, împliniri, realizări şi viaţa fără de primejdii. Doamne, întăreşte-mă şi păstrează-mi credinţa strămoşilor, credinţa creştinilor. Doamne, ocroteşte pe părinţii mei, pe fraţii mei, pe surorile mele (se spun numele lor) şi dezleagă blestemele viilor şi morţilor căzute asupra noastră. Şi luminează mintea şi soarta copiilor noştri, dă-le spor la învăţătura şi reuşita în viaţă.

Doamne, veghează şi întăreşte tineretul şi copiii celor de-un neam şi o credinţă cu noi. Doamne, ai grijă de toţi copiii şi înţelepţeşte şi pe copiii mei. (Toate numele pentru care se roagă respectivul.) Doamne, dă-ne pâinea cea de toate zilele şi liniştea ta cea sfântă! Doamne, să se împlinească toate rugăciunile noastre! Doamne, ajută-ne! Doamne, iartă-ne! Doamne, miluieste-ne! Doamne, fie-Ţi milă de noi! Doamne al puterilor, fii cu noi! Amin!”, este rugăciunea care elimină energia necurată din jurul tău