S-a aflat adevărul despre femeia în roșu! Ce legătură are cu crimele din Caracal: Răsturnare de situație în cazul care a zguduit România

23 oct. 2019
S-a aflat adevărul despre femeia în roșu! Ce legătură are cu crimele din Caracal: Răsturnare de situație în cazul care a zguduit România

S-a aflat adevărul despre femeia în roșu! Ai mult, se știe și legătura acesteia cu crimele din Caracal. Este o adevărată răsturnare de situație în cazul care a zguduit România.

Mătușa Luizei Melencu a făcut dezvăluiri complete. Aceasta susține că două femei au văzut-o pe Luiza exact în momentul în care s-au urcat în maşina lui Gheorghe Dincă. Una dintre ele susţine chiar că i-a cerut acestuia să o ia şi pe ea la ocazie, însă acesta ar fi refuzat-o.

Cine este femeia în roșu

S-a aflat și cine este misterioasa femeie în roșu, dar și legătura acesteia cu cazul Caracal. Mătușa Luizei a spus totul. „Mergand la părintii mei la Radomir, la bunici Luizei, o femeie în vârstă, din comuna Dioşti, era în staţie şi zice: „Toată lumea vorbeşte despre femeia în roşu”. Eu am zis: „Păi, da. Femeia în roşu se uita după Luiza”. Şi ea zice: „Nu, nu. Luiza s-a urcat la domnul Dincă şi pe mine nu a vrut să mă ia”. Neştiind că sunt mătuşa Luizei, a zis că pe data de 10, s-a întors cu ea din microbuz, ştia şi unde a coborât. Era supărată şi revoltată că Luiza s-a urcat la Dincă în maşină şi pe ea nu a luat-o. Ar fi vrut să urce în maşină cu Luiza, dar a zis că nu a vrut să o ia domnul Dincă. Mi-a zis să nu mai fim atât de revoltaţi, că femeia în roşu vorbea cu ea, era la ocazie. Am întrebat-o dacă ştie cine e, dar a zis că nu o ştie, că era la ocazie. Dar a văzut-o pe Luiza când s-a urcat la Dincă. Şi ea a zis că dacă ştia că merge la Dioşti, de ce nu a luat-o şi pe ea la ocazie. Dar ea nu s-a urcat că îl cunoştea pe Dincă, criminalul, ci pentru că a cunoscut pe cineva în ocazie. Ea nu se urca singură în ocazie”, a declarat matuşa Luizei Melencu, la România TV.

Femeia în roşu văzută pe camerele de supraveghere în apropierea Luizei, cu puţin timp înainte ca fata să fie răpită, a fost identificată de anchetatori şi urmează să fie audiată la IGPR. Acest demers vine după ce avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a cerut acest lucru. „După 3 luni de zile, astăzi, în sfârşit, mi-au răspuns şi mie la toate cererile procedurale pe care le-am făcut. Între altele, mi-au spus că îmi admit această cerere de identificare a persoanei. De-aici încolo admit, cum s-ar spune, până acum nu au ştiut de existenţa ei. Mi-au spus că or să caute persoana în roşu”, a declarat avocatul Tonel Pop.

Gheorghe Dincă le-a mărturisit procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat violat şi ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.
Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat, iar magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis să-i prelungească mandatul de arestare cu încă 30 de zile.