S-a aflat adevărul! Cine este iubita secretă a premierului Florin Cîțu! Cu cine a fost căsătorit în trecut

17 mart. 2021
S-a aflat adevărul! Cine este iubita secretă a premierului Florin Cîțu! Cu cine a fost căsătorit în trecut

Klaus Iohannis a anunțat, în luna decembrie noul premier al României, în persoana ministrului Florin Cîțu. După negocieri intens, președintele l-a desemnat pe fostul ministru de Finanțe să formeze o echipă cu care să guverneze țara în următorii patru ani.

„Am încheiat sesiunea de consultări cu partidele parlamentare. Să recapitulăm de ce am ajuns la consultări și desemnări. PNL a constituit un Guvern care s-a apucat de lucrurile stricate. Guvernul Orban a făcut lucruri reformatoare, a vrut să schimbe legislația pentru schimbarea primarului și al Consilului Local.

PSD s-a opus vehement reformelor Guvernului Orban. Au trecut moțiunea de cenzură. Am vrut să deblochez repede situația, am desemnat un premier. PSD a tergiversat procedurile în Parlament. Au trecut cele 15 zile conform regulamentului. Nu s-a votat și am intrat în riscul unui blocaj total în Parlament.

Ludovic Orban și-a depus mandatul și am convocat alte consultări. Nu vrem să blocăm România ci să mergem mai departe. După consultări am decis să fac o desmenare ca să mișcăm lucrurile. Astăzi, am decis să desemnez pentru poziția de premier pe domnul Florin Cîțu, cel care a fost ministru de Finanțe. Aștept acum să vină cu o nouă echipă de miniștri. Apoi, să meargă în Parlament și să creeze o majoritate”, a spus Iohannis la acel moment.

Cine este noul premier 

Florin Cîțu a studiat economie la Grinnell College, SUA, 1996, are un doctorat în macroeconomie și economie internațională la Iowa State University și un master în economie tot la această Universitate.

Liberalul a lucrat ca economist pentru Banca Naţională a Noii Zeelande în perioada 2001-2003 şi pentru Banca Europeană de Investiţii, Luxemburg, în perioada 2003-2005 şi a fost economist şef şi ulterior Head of Financial Markets la ING Bank, Bucureşti, în perioada 2006-2011.

Ca activitate independentă, acesta a mai lucrat ca economist, consultant şi analist economic.

Cine e iubita premierului

Dușmanul liberalului, fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, a dezvăluit totul într-o emisiune. S-a întâmplat al Antena 3. Invitată era Elena Calistru. Intevenind, Teodorovici a numit-o „doamna Cîțu”, iar apoi mai multe surse au confirmat că aceasta ar fi iubita lui Florin Cîțu.

Cine este aceasta? Elena Calistru este preşedinte şi co-fondator al asociaţiei Funky Citizens. Aceasta lucrează la acest ONG din 2008 și se ocupă de proiecte naţionale şi internaţionale legate de bună guvernare, transparenţă, politici fiscal-bugetare.

Potrivit unui CV mai vechi al lui Florin Cîți, am aflat ca premierul a mai fost căsătorit și a divorțat în urmă cu mult timp, însă a refuzat sa divulge numele fostei sotii și să abordeze vreodată acest subiect. Nu se știe dacă are sau nu copii.