S-a aflat ce făcea Iulia Vântur pentru bani pe când avea doar 15 ani. Cum a ajuns apoi în televiziune. Totul a fost făcut public abia acum

14 iun. 2022
S-a aflat ce făcea Iulia Vântur pentru bani pe când avea doar 15 ani. Cum a ajuns apoi în televiziune. Totul a fost făcut public abia acum

Iulia Vântur este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei din România. La 41 de ani, aceasta continuă să afișeze un look impecabil și întoarce toate privirile oriunde ar merge. Frumusețea a ajutat-o mereu în viață și așa a ajuns și la PRO TV, iar mai apoi în India, la Salman Khan.

Iulia Vântur își câștiga proprii bani încă de la 15 ani. Aceasta era model și încă unul foarte bun. A avut multe contracte încă din adolecență și a fost selectată chiar și pentru Miss România, dar nu a putut participa pentru că era ocupată cu un alt proiect la acel moment.

Iulia Vântur a câștigat și titlul de cel mai bun model, iar ulterior a devenit chiar instructor pentru alte manechine. Avea doar 17 ani la acel moment. Aceasta s-a născut la Iași într-o familie de intelectuali și a terminat Facultatea de Drept.

Cum a ajuns Iulia Vântur la PRO TV

După ce a colaborat aproximativ doi ani cu stații locale de televiziune, ea a fost remarcată de cei de la PRO TV, care i-au propus imediat un contract. Timp de zece ani a prezentat știrile de weekend, dar și emisiunea Dansez pentru tine, alături de Ștefan Bănică Junior.

Ea a înlocuit-o pe Olivia Steer după prima ediție. Soția lui Andi Moisescu nu putea face față presiunii și izbucnea în plâns de fiecare dată când trebuia să prezinte cazurile emoționante din concurs.

În urmă cu zece ani, Iulia Vântur a decis să plece definitiv în India, după ce l-a cucerit cu frumusețea ei pe Salman Khan, cel mai dorit actor indian. El a ajutat-o și pe ea să urce treaptă cu treaptă în cariera spre care a visat de mică, aceea de a ajuns cântăreață.

Astăzi Iulia Vântur este una dintre artistele de top din India și recent a terminat un turneu în SUA, altături de alți cântăreți din această țară. În urmă cu aproximativ două săptămâni ea a venit la petrecerea VIVA, unde a anunțat că pregătește un proiect internațional cu care speră să aibă succes, inclusiv în România.