S-a aflat cine ar fi bărbatul celebru pentru care Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc! NU este Patrick Mouratoglou

17 sept. 2022
S-a aflat cine ar fi bărbatul celebru pentru care Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc! NU este Patrick Mouratoglou

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat după un an de când au făcut cununia civilă. Anunțul a luat pe toată lumea prin surprindere și în timp ce unii susțin că relația s-a rupt din cauza distanței, alții spun că sportiva s-ar fi îndrăgostit de altcineva.

Inițial, au existat voci care au spus că Simona Halep a divorțat din cauza antrenorului ei, Patrick Mouratoglou. Recent, însă, a apărut un nou zvon.

Cei de la playsport.ro au notat că un alt bărbat din echipa tenismenei a intervenit în căsnicia acesteia. Sursa anterior citată spune că acest bărbat ar fi Arnaud Restifo, în vârstă de 25 de ani.

Acesta a jucat tenis însă nu a avut rezultate, motiv pentru care a rămas sparring partner. El lucrează cu sportiva româncă din februarie, însă a lucrat și cu nume mari din tenisul mondial, precum Stefanos Tsitsipas, Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Juan Martin Del Potro, Grigor Dimitrov și Milos Raonic.

Simona Halep este o persoană morală

În ciuda diverselor zvonuri, Firicel Tomai, unul dintre antrenorii care a lucrat cu sportiva, spune că Simona Halep este o persoană morală și că nu ar fi putut face ceva de acest gen.

„După mine, povestea asta cu antrenorul ei care ar fi chipurile vinovat pentru turnura din viața personală a Simonei sunt doar prostii. Eu o știu pe Simona Halep, cea de la 20 de ani. Dar nu cred că s-a schimbat ceva! În opinia mea, Simona e o femeie foarte morală, care nu amesteca lucrurile astea”, spune acesta.